Νέος φούρνος Electrolux με TFT οθόνη αφής και πρακτικό οδηγό μαγειρικής

Αποκτήστε το ρεπερτόριο ενός σεφ, χωρίς όμως τη σκληρή δουλειά! Η οθόνη αφής του νέου φούρνου Electrolux σάς καθοδηγεί διαισθητικά από τα μενού κατευθείαν στις σωστές ρυθμίσεις. Mε  50 συνταγές, 110 αυτόματα προγράμματα μαγειρέματος & πολλά ακόμα, η έγχρωμη οθόνη αφής σε αυτό το φούρνο σάς καθοδηγεί διαισθητικά σε όλα τα μενού έως ότου βρείτε τις σωστές ρυθμίσεις – όπως σε ένα smartphone.

Επαγγελματικά επίπεδα καθαριότητας, και χωρίς το τρίψιμο. Με τον φούρνο πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού, έχετε την απόλυτη καθαριότητα με ένα άγγιγμα – μετατρέποντας τα υπολείμματα φαγητών σε στάχτη που μπορείτε να σκουπίσετε. Σας ενημερώνει και πότε χρειάζεται καθάρισμα. 

Χρησιμοποιήστε κάθε εκατοστό χώρου στο εσωτερικό, και όλα θα ψηθούν ομοιόμορφα χάρη στο σύστημα θέρμανσης UltraFanPlus με τον εξαιρετικά μεγάλο ανεμιστήρα και το νέο σχεδιασμό καθοδήγησης του αέρα. Έτσι, το φαγητό σας θα ψηθεί απόλυτα ομοιόμορφα, όπου και αν το τοποθετήσετε μέσα στο φούρνο.

Επίσης, αυτός ο φούρνος είναι 30% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικός από τους αντίστοιχους κλάσης A, και αυτό εν μέρει χάρη στην αποδοτική του μόνωση, η οποία διατηρεί τη θερμότητα μαγειρέματος στο εσωτερικό. Το εσωτερικό του φαγητού σας για να μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο του ψησίματος. Και το πιο σημαντικό είναι ότι απενεργοποιεί το φούρνο όταν το φαγητό σας είναι έτοιμο. 

Τέλος, όταν βιάζεστε και δεν έχετε το χρόνο να κλείσετε τον φούρνο προσεκτικά, αυτός ο φούρνος εξακολουθεί να κλείνει απαλά και αθόρυβα, χάρη στη λειτουργία VelvetClosing.

Χαρακτηριστικά 

  • Χωρητικότητα φούρνου: 74 L
  • 19  λειτουργίες φούρνου:  Ψήσιμο ψωμιού, Κάτω αντίσταση, Υγρός Θερμός αέρας, Μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, Πίτσα /πίτες, Πάνω/κάτω αντιστάσεις, Θερμός αέρας, Θερμός αέρας με γκριλ, Γκριλ, Γρήγορο γκριλ, Ψήσιμο ECO, Καταψυγμένα φαγητά, Ογκρατέν, Ξήρανση, Απόψυξη, Διατήρηση θερμότητας, Ζέσταμα πιάτων, Φούσκωμα ζύμης, Διατήρηση
  • Έγχρωμη TFT κυλιόμενη οθόνη αφής με δυνατότητα επιλογής θερμοκρασίας και προγραμμάτων / συνταγών με εύκολο μενού στα Ελληνικά. 
  • Θερμόμετρο κρέατος για επαγγελματικά αποτελέσματα στο ψήσιμο
  • Λειτουργία Assisted Cooking. Ένας πρακτικός οδηγός μαγειρικής με 50 συνταγές που περιγράφονται  και στην οθόνη, 110 αυτόματα προγράμματα ψησίματος  με θερμόμετρο κρέατος και με ρύθμιση βάρους ανάλογα με την κατηγορία φαγητού. 
  • Δυνατότητα αποθήκευσης 20 προσωπικών προγραμμάτων
  • Το μεγαλύτερο ταψί στην αγορά – 20% μεγαλύτερο σε σχέση με ένα κανονικό,

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.