Η Nikon γιορτάζει τα εκατό της χρόνια

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 25 Ιουλίου 2017 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Από την ίδρυσή της το 1917 (με την ονομασία Nippon Kogaku Kogyo), η Nikon τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και τεχνολογίες ακριβείας. 

H Nikon ευχαριστεί όλους όσους ταξίδεψαν μαζί μας και συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτής της εταιρείας κατά τη διάρκεια της 100ετούς της ιστορίας.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια, η εταιρεία θα παρουσίασει ένα νέο λογότυπο Nikon για την 100ή της επέτειο και έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο αποκλειστικά στα 100 χρόνια της Nikon.

1.  Λογότυπο για την 100ή επέτειο της Nikon

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από το τμήμα σχεδίασης της ίδιας της Nikon και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως σύμβολο των εορτασμών μας και των δραστηριοτήτων που θα προσφέρονται στους πελάτες σε όλον τον κόσμο για την 100ή επέτειο.

2.  Ιστότοπος για την 100ή επέτειο της Nikon

Ο ιστότοπος για την 100ή επέτειο – http://www.nikon.com/100th/ – θα περιλαμβάνει ειδικό επετειακό περιεχόμενο, όπως ένα αναμνηστικό βίντεο και ένα ιστορικό αρχείο με τα επιτεύγματά μας αυτά τα 100 χρόνια. Ο ιστότοπος θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100ά γενέθλια της Nikon. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.