ΑρχικήΆρθραΗ Nikon γιορτάζει τα εκατό της χρόνια

Η Nikon γιορτάζει τα εκατό της χρόνια

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 25 Ιουλίου 2017 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Από την ίδρυσή της το 1917 (με την ονομασία Nippon Kogaku Kogyo), η Nikon τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και τεχνολογίες ακριβείας. 

H Nikon ευχαριστεί όλους όσους ταξίδεψαν μαζί μας και συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτής της εταιρείας κατά τη διάρκεια της 100ετούς της ιστορίας.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια, η εταιρεία θα παρουσίασει ένα νέο λογότυπο Nikon για την 100ή της επέτειο και έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο αποκλειστικά στα 100 χρόνια της Nikon.

1.  Λογότυπο για την 100ή επέτειο της Nikon

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από το τμήμα σχεδίασης της ίδιας της Nikon και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως σύμβολο των εορτασμών μας και των δραστηριοτήτων που θα προσφέρονται στους πελάτες σε όλον τον κόσμο για την 100ή επέτειο.

2.  Ιστότοπος για την 100ή επέτειο της Nikon

Ο ιστότοπος για την 100ή επέτειο – http://www.nikon.com/100th/ – θα περιλαμβάνει ειδικό επετειακό περιεχόμενο, όπως ένα αναμνηστικό βίντεο και ένα ιστορικό αρχείο με τα επιτεύγματά μας αυτά τα 100 χρόνια. Ο ιστότοπος θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100ά γενέθλια της Nikon. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μαγειρίτσα κλασική με αυγολέμονο

Μαγειρίτσα πασχαλινή από τον Τάσο Αντωνίου. Η κλασική μαγειρίτσα με αυγολέμονο για το Πάσχα μπορεί να παρασκευαστεί με κρέας αλλά και κοτόπουλο ή μανιτάρια.

Πανετόνε (γλυκό ψωμί)

Συνταγή για πανετόνε, το ιταλικό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι!

Ταρτάκια με σύκα και μέλι

Συνταγή για πανεύκολα ταρτάκια με σύκα, ροκφόρ και μέλι!

Περισσότερα άρθρα

6 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις μακαρονάδα

Τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα!

10 tips για τέλειο μπάρμπεκιου

Το τέλειο μπάρμπεκιου έχει 10 μεγάλα μυστικά - κι εμείς σου τα αποκαλύπτουμε.

11 μυστικά για να πετύχετε το τέλειο παντεσπάνι

Τέλειο παντεσπάνι για τούρτες εύκολο, νόστιμο και απόλυτα επιτυχημένο, με αυτά τα 11 μικρά μυστικά επιτυχίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ