ΑρχικήΆρθραΔείτε τον άνθρωπο που βάζει τα χέρια σε καυτό λάδι

Δείτε τον άνθρωπο που βάζει τα χέρια σε καυτό λάδι

Από την Άννα Ευθυμίου,

Ίσως το πιο επικίνδυνο πράγμα στην κουζίνα είναι το λάδι στην φωτιά. Αυτός ο άνδρας από την Κίνα όχι μόνο τηγανίζει αμέριμνος, αλλά βουτάει τα γυμνά του χέρια μέσα στο στο λάδι! Όπως αναφέρει, τα τελευταία 7 χρόνια έχει καταφέρει να αγγίζει καυτό λάδι χωρίς να του αφήνει ούτε το παραμικρό σημάδι στο σώμα. Μπορεί να βουτήξει τα χέρια σε κατσαρόλα στην φωτιά, γεμάτη με λάδι, και να βγάλει το κοτόπουλο, χωρίς κανένα σημάδι παραμόρφωσης ή αίσθημα πόνου. Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης ή απλώς ένα… φρικιαστικό θέαμα; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! Φυσικά, δεν πρέπει να το δοκιμάσετε ποτέ στο σπίτι.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Χταπόδι µε κριθαράκι

Γευστικό χταπόδι με κριθαράκι στην κατσαρόλα. Φτιάξτε αυτή τη μοναδική συνταγή για χταπόδι γιουβέτσι και θα ξετρελαθείτε!

Κέικ με μαύρο τσάι και αποξηραμένα φρούτα

Συνταγή για ζουμερό κέικ με μαύρο τσάι και αποξηραμένα φρούτα!

Τηγανιά με πράσο

Τηγανιά με πράσο, συνταγή πολύ νόστιμη με λίγα υλικά. Προσθέστε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά της επιλογής σας για να απολαύσετε την πιο νόστιμη χοιρινή τηγανιά σαν μεζέ

Περισσότερα άρθρα

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να έχει το ψυγείο;

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων στο ψυγείο βοηθά στο να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Το μενού της εβδομάδας (17/6 – 21/6)

Μενού εβδομάδας, έφτασε η ώρα σου! Ετοιμάσαμε για εσένα τις καλύτερες συνταγές για κάθε ημέρα, με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου! Αυτό το μενού της...

Χυμός ή smoothie: Τι είναι καλύτερο από τα δυο;

Χυμός ή smoothie; Ποιο είναι πιο υγιεινό, μας γεμίζει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά; Κάνουμε crash test ανάμεσα στους φρεσκοστυμμένους χυμούς και τα smoothies και προτείνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ