ΑρχικήΆρθραΔείτε τον άνθρωπο που βάζει τα χέρια σε καυτό λάδι

Δείτε τον άνθρωπο που βάζει τα χέρια σε καυτό λάδι

Από την Άννα Ευθυμίου,

Ίσως το πιο επικίνδυνο πράγμα στην κουζίνα είναι το λάδι στην φωτιά. Αυτός ο άνδρας από την Κίνα όχι μόνο τηγανίζει αμέριμνος, αλλά βουτάει τα γυμνά του χέρια μέσα στο στο λάδι! Όπως αναφέρει, τα τελευταία 7 χρόνια έχει καταφέρει να αγγίζει καυτό λάδι χωρίς να του αφήνει ούτε το παραμικρό σημάδι στο σώμα. Μπορεί να βουτήξει τα χέρια σε κατσαρόλα στην φωτιά, γεμάτη με λάδι, και να βγάλει το κοτόπουλο, χωρίς κανένα σημάδι παραμόρφωσης ή αίσθημα πόνου. Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης ή απλώς ένα… φρικιαστικό θέαμα; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! Φυσικά, δεν πρέπει να το δοκιμάσετε ποτέ στο σπίτι.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πατάτες ογκρατέν

Πατάτες ογκρατέν του Τάσου Αντωνίου. Μια λαχταριστή συνταγή για πατάτες α λα κρεμ με τυριά που λιώνουν στο στόμα.

Αυγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Συνταγή για αυγά σκραμπλ ή scrambled eggs!

Τάρτα με λιαστή ντομάτα, μοτσαρέλα & ελιά

Συνταγή για αλμυρή τάρτα με λιαστή ντομάτα και μοτσαρέλα.

Περισσότερα άρθρα

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια;

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια ανάλογα με την ποικιλία τους;

Το μυστικό υλικό που λείπει από τη σούπα σου

Γάλα εβαπορέ, το μυστικό υλικό που λείπει από τη σούπα σας και την κάνει κρεμώδη και βελούδινη χωρίς να αραιώνει τον ζωμό.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουμε τη σχάρα της ψησταριάς;

Μάθετε μυστικά για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα τη σχάρα από λίπη και υπολείμματα τροφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ