ΑρχικήΆρθραO Sören Polonius, ο επιτυχημένος εκπαιδευτής sommeliers, έρχεται στην Ελλάδα

O Sören Polonius, ο επιτυχημένος εκπαιδευτής sommeliers, έρχεται στην Ελλάδα

Στα πλαίσια του προγράμματος Wine & Sommelier Expert Course, η Genius in Gastronomy θα φιλοξενήσει για ένα εκπαιδευτικό τριήμερο τον Sören Polonius, τον πιο επιτυχημένο εκπαιδευτή (coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του 2013 οδήγησε ως coach/personal trainer τον sommelier Arvid Rosengren στο να κατακτήσει την 1η θέση. Θεωρώντας ότι η παρουσία του αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου, διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων για συμμετοχή στο σεμινάριο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 16-17-18 Φεβρουαρίου 2015 

Θεματολογία σεμιναρίου

  • Strategic role of modern Sommelier in the Restaurant/Hotel
  • Service techniques
  • Management of complaints / problems in the Restaurant / Hotel by the Sommelier 
  • Sommelier Competitions / Performance
  • Future prospects for the profession of Sommelier

Κόστος σεμιναρίου: 810,00 ευρώ/άτομο 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Genius In Gastronomy

Καστελλίου 17, Γαλάτσι

11141 Αθήνα

Τ: 2121006520

F: 2110137757

e-mail: [email protected]

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τυρόπιτα Ρούμελης

Παραδοσιακή τυρόπιτα Ρούμελης!

Κορμός σοκολάτας με φράουλες

Κορμός με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε τον δικό σας κορμό με το αφράτο παντεσπάνι και πλούσια γέμιση με σαντιγί και μαρμελάδα φράουλα!

Βελουτέ πράσου

Συνταγή για βελουτέ πράσου!

Περισσότερα άρθρα

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

Γιατί έσκασε η βασιλόπιτα;

Δείτε τι να κάνετε αν σκάσει η βασιλόπιτα από πάνω.

Κανέλα ή κασσία; Μάθετε ποια είναι η αυθεντική κανέλα

Εσύ γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στην κανέλα Κεϋλάνης και την κινέζικη κανέλα, γνωστή και ως κασσία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ