ΑρχικήΆρθραO Sören Polonius, ο επιτυχημένος εκπαιδευτής sommeliers, έρχεται στην Ελλάδα

O Sören Polonius, ο επιτυχημένος εκπαιδευτής sommeliers, έρχεται στην Ελλάδα

Στα πλαίσια του προγράμματος Wine & Sommelier Expert Course, η Genius in Gastronomy θα φιλοξενήσει για ένα εκπαιδευτικό τριήμερο τον Sören Polonius, τον πιο επιτυχημένο εκπαιδευτή (coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του 2013 οδήγησε ως coach/personal trainer τον sommelier Arvid Rosengren στο να κατακτήσει την 1η θέση. Θεωρώντας ότι η παρουσία του αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου, διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων για συμμετοχή στο σεμινάριο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 16-17-18 Φεβρουαρίου 2015 

Θεματολογία σεμιναρίου

  • Strategic role of modern Sommelier in the Restaurant/Hotel
  • Service techniques
  • Management of complaints / problems in the Restaurant / Hotel by the Sommelier 
  • Sommelier Competitions / Performance
  • Future prospects for the profession of Sommelier

Κόστος σεμιναρίου: 810,00 ευρώ/άτομο 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Genius In Gastronomy

Καστελλίου 17, Γαλάτσι

11141 Αθήνα

Τ: 2121006520

F: 2110137757

e-mail: [email protected]

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Λουκουμάδες με σοκολάτα

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστούς λουκουμάδες με υπέροχη γκανάς από σοκολάτα μαύρη και λευκή!

Στριφτάρια σφολιάτας με τυρί

Τα στριφτάρια σφολιάτας είναι ένα υπέροχο σνακ με καυτερή σάλτσα, τυρί και σφολιάτα βουτύρου. Ιδανική συνταγή για κέρασμα, πάρτυ ή επισκέψεις της τελευταίας στιγμής!

Τηγανητό ρύζι

Το τηγανητό ρύζι είναι ένα πανεύκολο πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά που έχουν περισσέψει, όπως κρέας ή κοτόπουλο.

Περισσότερα άρθρα

Το μενού της εβδομάδας (17/6 – 21/6)

Μενού εβδομάδας, έφτασε η ώρα σου! Ετοιμάσαμε για εσένα τις καλύτερες συνταγές για κάθε ημέρα, με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου! Αυτό το μενού της...

10 νηστίσιμα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα καλύτερα νηστίσιμα γλυκά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα γλυκά για τη νηστεία με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Η διατροφή του Πάσχα

Τι πρέπει να προσέξουμε στη διατροφή μας κατά την περίοδο του Πάσχα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ