Ομελέτα φούρνου

Ομελέτα φούρνου συνταγή

Ομελέτα φούρνου. Η πιο νόστιμη και εύκολη ομελέτα που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Ομελέτα φούρνου
Εκτύπωση
5 from 2 votes

Ομελέτα φούρνου

Ομελέτα φούρνου με πατάτες από τον Τάσο Αντωνίου! Μια πλούσια και γευστική ομελέτα με πιπεριές, γαλοπούλα και τυρί που αποτελεί ένα εξαιρετικό γεύμα.
Προετοιμασία10 λεπτά
Μαγείρεμα30 λεπτά
Σύνολο40 λεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Ομελέτα φούρνου
Servings: 4
Θερμίδες: 315 θερμίδες

Υλικά

  • 3 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 8 αυγά
  • 4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
  • 3-4 κ.σ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • 2 κ.σ. σόδα ή ανθρακούχο νερό
  • ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° Λαδώνουμε ελαφρώς ένα μέτριο ταψί.
  • Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τη γαλοπούλα, το τυρί και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την πάπρικα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα, μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά.
  • Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 25 – 30 λεπτά ή μέχρι να δέσει το μείγμα και να ροδίσει η ομελέτα.
  • Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρουμε την ομελέτα φούρνου χλιαρή.

Βίντεο

Δείτε επίσης: Το πιο νόστιμο και αφράτο κεικ!
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

2 Σχόλια
  1. δεν πιστευα οτι αυτη η συνταγη κανει την καλυτερη ομελετα που εχω φαει ποτε. και να σου πω και το καλυτερο δεν ασχολουμαι εγω καθολου. ευγε

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.