Από τον Τάσο Αντωνίου,
Στην καρδιά της Κορινθίας, λίγο έξω από το Κιάτο, στην περιοχή Λαλιώτη, η οικογένεια Παπαργυρίου παρουσιάζει τη νέα της γαστρονομική πρόταση, την Osteria Greca: μια ελληνική osteria που επαναπροσδιορίζει την τοπική κουζίνα μέσα από σύγχρονες ματιές και αυθεντικά υλικά.

Ο executive chef Γιώργος Αντωνέλλος ηγείται της κουζίνας με φιλοσοφία βαθιά ριζωμένη στην πρακτική farm to table, το σεβασμό στο περιβάλλον (low carbon footprint) και την πολιτική zero waste. Τα πιάτα βασίζονται σε φρέσκα, τοπικά προϊόντα, δίνοντας έμφαση στην ελληνική γεύση με φίνα Ευρωπαϊκά αγγίγματα. Το αποτέλεσμα; Ένα μενού που ισορροπεί ανάμεσα στο comfort και τη δημιουργικότητα, την παράδοση και τη μοντέρνα προσέγγιση.

Το ταξίδι ξεκινά ήδη από την είσοδο, όπου η εντυπωσιακή κάβα μαγνητίζει το βλέμμα. Ο οινοποιός Γιάννης Παπαργυρίου έχει επιμεληθεί μια λίστα με εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, κρασιά του Κτήματος Παπαργυρίου και εξαιρετικές επιλογές από τα οινικά του ταξίδια.

Η Osteria Greca δεν είναι απλώς ένα ακόμα εστιατόριο σε έναν αμπελώνα. Είναι ένα σύγχρονο γαστρονομικό καταφύγιο που προτείνει έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουμε το κρασί και το φαγητό στον τόπο μας. Με ειλικρίνεια, απλότητα και ουσία, συνδυάζει το καλό φαγητό με την οινική κουλτούρα, αναδεικνύοντας την ομορφιά του ελληνικού terroir.
Osteria Greca,
Λαλιώτη Κορινθίας, Κιάτο, 20200
Τηλέφωνο: 694 451 1107