Όταν το κρασί συνάντησε το σούσι

Το εστιατόριο Οozora σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy διοργανώνουν την Πέμπτη 26 Μαρτίου ένα διαδραστικό παιχνίδι μεταξύ οινογνωσίας και fusion κουζίνας. Οκτώ ετικέτες αναγνωρισμένων παραγωγών κρασιού θα συνοδεύσουν τέσσερα διαφορετικά πιάτα που εσείς καλείστε να γευτείτε. Δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού θα σερβίρονται με κάθε πιάτο ώστε να ανακαλύψετε ποιό είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο. Φυσικά η κατάλληλη αυτή αντιστοιχία θα βρεθεί με τη βοήθεια του ειδικού sommelier George Loukas. Ένα ραντεβού μεταξύ γεύσης και γνώσης, Ανατολής και Δύσης με στόχο να συμφιλιώσει τον συνδυασμό και να εναρμονίσει το προβλεπόμενο. 

Πέμπτη 26 Μαρτίου, Οοzora Restaurant (Αγίου Τρύφωνος 15, Κηφισιά) 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108018515

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Τιμή ανά άτομο: 50 ευρώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.