Παγωτό φράουλα

Παγωτό φράουλα από τον Τάσο Αντωνίου! Μία εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με φρέσκιες φράουλες και κρέμα γάλακτος. Φτιάξτε το πιο νόστιμο παγωτό φράουλας με βελούδινη υφή, εύκολα και γρήγορα.

Παγωτό φράουλα Συνταγή
Εκτύπωση

Παγωτό φράουλα

Παγωτό φράουλα από τον Τάσο Αντωνίου! Μία εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με φρέσκιες φράουλες και κρέμα γάλακτος. Φτιάξτε το πιο νόστιμο παγωτό φράουλας με βελούδινη υφή, εύκολα και γρήγορα.
Πιάτο Γλυκό
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Παγωτό φράουλα
Προετοιμασία 10 λεπτά
ΑΝΑΜΟΝΗ 7 ώρες
Συνολικός χρόνος 7 ώρες 10 λεπτά
Μερίδες 6
Θερμίδες 300θερμίδες
Δημιουργός Τάσος Αντωνίου

Υλικά

  • 250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά κρύα
  • 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 80 γρ. φρέσκιες φράουλες καθαρισμένες και πλυμένες

Εκτέλεση

  • Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ χειρός σε σαντιγί. Προσθέτουμε ζαχαρούχο γάλα και βανίλια σε σκόνη ή σε υγρή μορφή. Χτυπάμε ξανά με το μίξερ χειρός για να δέσουν τα υλικά.
  • Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις φράουλες. Προσθέτουμε τον πολτό φράουλας στην κρέμα του παγωτού. Με μια μαρίζ διπλώνουμε απαλά το μείγμα.
  • Μεταφέρουμε το παγωτό σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Χτυπάμε στον πάγκο για να φύγει ο περιττός αέρας από το μείγμα. Καλύπτουμε με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες ή μέχρι να παγώσει καλά.

Βίντεο συνταγής

Δείτε επίσης: Μους σοκολάτας 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!

4 Σχόλια
  1. Αντωνίου είσαι φοβερός. Μας έμαθες να μαγειρεύουμε στην καραντίνα. Να είσαι καλα και ευχομαι να σε πετυχω στην Αιγινα εχω μαθει οτι πας εκει συχνα. Ειμαι φαν σου μεγαλος.

  2. Τάσο φοβερό και αυτό το παγωτό. Κάναμε το φιστικι και τα σαντουιτς. Μπραβο θελουμε και άλλα

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή