ΑρχικήΆρθραΠανεπιστήμιο Πίτσας

Πανεπιστήμιο Πίτσας

Το Πανεπιστήμιο Πίτσας είναι η πρώτη και μοναδική επαγγελματική σχολή εκπαίδευσης για την προετοιμασία πίτσας με πολύ καλούς και έμπειρους καθηγητές. Βρίσκεται στην Ιταλία, δέχεται μέχρι 12 συμμετέχοντες και τα δίδακτρα είναι 600 ευρώ.

Τα μαθήματα είναι και σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, όπου οι φοιτητές μαζί με την καθοδήγηση των καθηγητών τους μαθαίνουν τα πάντα σχετικά με την πίτσα.

Τι θα μάθετε από το Πανεπιστήμιο :

  • Πώς να αναγνωρίζετε και να επιλέγετε το αλεύρι επαγγελματικά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος της πίτσαςπου θέλετε να φτιάξετε.
  • Πώς να επιλέξετε υψηλής ποιότητας συστατικά, ταιριάζοντας τα έτσι ώστε να δώσετε στην πίτσα μια ισορροπημένη γεύση.
  • Θα μάθετε πόσο σημαντικό είναι να υπολογίζεται τη δοσολογία νερού για ένα τέλειο ζυμάρι.
  • Πώς να διαχειρίζεστε το φούρνο σας ανάλογα με το είδος της πίτσας που έχετε (παραδοσιακή, αφράτη…)
  • Πώς να αναγνωρίζετε αν η πίτσα είναι έτοιμη ανάλογα με την υγρασία και το μέγεθος της.
  • Πώς να χρηματοδοτήσετε τη δραστηριότητα σας με δωρεάν επιχορήγηση από τις εισφορές της περιοχή σας (επιδότηση μέχρι 50%). 

 

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ιφιγένεια Ιωαννίδου

 

 
 
Εικόνα: Jack and Friends

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Αυγά ποσέ

Συνταγή για αυγά ποσέ!

Τυροκαυτερή σε 5 λεπτά

Πεντανόστιμη τυροκαυτερή από τον Τάσο Αντωνίου! 
Φτιάξτε την τέλεια και πιο εύκολη τυροκαυτερή με φέτα και γιαούρτι ! Το τέλειο άλειμμα για ψωμάκι και τηγανητές πατάτες στο οικογενειακό τραπέζι.

Κρέμα λεμονιού με 4 υλικά

Κρέμα λεμονιού σαν μους με 4 μόνο υλικά. Ένα νόστιμο γλυκό που θα ξετρελάνει τα πλήθη με την ευκολία και τη θεϊκή γεύση της!

Περισσότερα άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

7 συνταγές για καλοκαιρινά λαδερά που θα λατρέψεις

Οι καλύτερες συνταγές του Τάσου Αντωνίου για λαδερά φαγητά! Εξερευνήστε τις συνταγές που σας αρέσουν και συνοδεύστε τα λαδερά σας με φέτα και ψωμάκι!

Τα 5 μικρά tips για τέλειες μπριζόλες

Όλα τα μυστικά και τα tips για τέλειες μπριζόλες, ζουμερές και άψογα ψημένες. Σε αυτές τις μπριζόλες δεν θα αντισταθεί κανείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ