Αέρινη μους γιαουρτιού με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό και απολαυστικό επιδόρπιο που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα χρησιμοποιώντας μόλις 4 υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.
Εκτύπωση
Μους γιαουρτιού
Αέρινη μους γιαουρτιού με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό και απολαυστικό επιδόρπιο που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα χρησιμοποιώντας μόλις 4 υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.
Μερίδες 4
Θερμίδες 324θερμίδες
Υλικά
- 180 ml γάλα
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 500 ml στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
- Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με το σύρμα όσο το σκεύος είναι στη φωτιά. Θέλουμε να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθεί με το γάλα.
- Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια απαλή και βελούδινη, ομοιόμορφη μους.
- Σερβίρουμε σε μπολ. Μεταφέρουμε το γλυκό στο ψυγείο να δέσει για 2 ώρες. Στη συνέχεια γαρνίρουμε με θρυμματισμένη κουβερτούρα. Σερβίρουμε τη μους κρύα.
Βίντεο συνταγής
Δείτε επίσης: Συνταγή για τραγανούς λουκουμάδες
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!
Μπραβο! Φοβερη συνταγη! Το ειχα δοκιμασει καπου αλλα ποτε δεν καταφερα να το βρω. Σε ευχαριστω είσαι υπεροχος και εσυ και οι συνταγες σου Τάσο.
super!
Πότε μπαίνει το μέλι?