ΑρχικήΆρθραΠασχαλινό τραπέζι στρωμένο από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Πασχαλινό τραπέζι στρωμένο από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Ογδόντα χρόνια (τρεις γενιές) τώρα, το Τυροκομείο Κωσταρέλου προσφέρει εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα  για να στρώσετε το νοστιμότερο γιορτινό τραπέζι.

Επιλέξτε τη βραβευμένη φέτα τους, που ωριμάζει έως και 18 μήνες σε ξύλινα βαρέλια, για τάρτες, παραδοσιακές τυρόπιτες και φυσικά ως επιτραπέζια. Η απαλή μαλακή φέτα είναι ιδανική για ορεκτικά και αλείμματα, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί ή ψητές πατάτες με φρέσκια ρίγανη.

feta_1 Τυροκομείο Κωσταρέλου Φέτα

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό πλατό με ημίσκληρα και σκληρά τυριά όπως η γραβιέρα, κατσικίσια ή αιγοπρόβεια, το πινακωτύρι, το παλαιωμένο κεφαλοτύρι, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα μαεστύρι και μελίπαστο, όλα παραγωγής του Τυροκομείου Κωσταρέλου.

Φέτος στο τραπέζι μπαίνει και το σαχάνι, ένα ακόμα νέο χειροποίητο παραδοσιακό τυρί, παραγωγής του τυροκομείου, από αιγοπρόβειο γάλα. Αποτελεί έναν ιδιαίτερο μεζέ που ψήνεται στη σχάρα ή στο τηγάνι σε λίγα λεπτά.

Θα το βρείτε στα καταστήματα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι, στα Βριλήσσια, στην Παλλήνη, στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη, μαζί με άλλα δικά τους  προϊόντα, όπως η ελαφρώς πικάντικη τυροκαυτερή που φτιάχνεται με τη βαρελίσια φέτα τους, το δροσερό τζατζίκι με βάση το γιαούρτι τους και το κρεμώδες Τσαλαφούτι παραγωγής τους. Όλα έτοιμα για σερβίρισμα σας λύνουν τα χέρια.

SAHANI-Kostarelou Τυροκομείο Κωσταρέλου

Για το φετινό γιορτινό σας τραπέζι, φτιάξτε εύκολα ντιπ και σάλτσες για το ψητό κρέας, προσθέτοντας τα φρέσκα μυρωδικά της άνοιξης στο μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι τους, το οποίο παρασκευάζουν όπως παλιά, σε πάνινες σακούλες. Το ελαφρύ, με μόλις 2% λιπαρά γίνεται το απόλυτο επιδόρπιο σερβιρισμένο με μέλι ή γλυκό κουταλιού, ενώ το φρέσκο τους βούτυρο, αιγοπρόβειο ή κατσικίσιο είναι το υλικό που χρειάζεστε για τα πιο αρωματικά τσουρέκια και πασχαλινά κουλουράκια και γλυκά κάθε λογής.

Μαζί με τα τυροκομικά τους, θα βρείτε τις καλύτερες σοδειές μικρών Ελλήνων παραγωγών, τους οποίους έχουν επιλέξει για να προσφέρουν πάντοτε την υψηλότερη ποιότητα σε ό,τι θα χρειαστείτε για το γιορτινό ή το καθημερινό τραπέζι.

Πληροφορίες

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι,  τηλ. 210 7259000

Μαρκόπουλο (Τυροκομείο και Πρατήριο), τηλ. 22990 25569

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Χούμους με Ταχίνι (ρεβιθοσαλάτα)

Φανταστικό χούμους, δηλαδή σκορδάτη ρεβιθοσαλάτα με ταχίνι, για να συνοδεύσετε φαλάφελ, αραβικά πιτάκια και ό,τι τραβάει η όρεξή σας.

Σανγκρία

Η αυθεντική συνταγή για σανγκρία!

Εύκολο σκορδόψωμο

Σκορδόψωμο από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε το αγαπημένο σας σκορδόψωμο με μπαγκέτα, σκόρδο, βούτυρο και φρέσκα μυρωδικά. Ιδανικό ορεκτικό για ένα γεύμα, για πάρτι ή για βραδιά με ταινία στο σπίτι.

Περισσότερα άρθρα

Κορονοϊός και μαγειρική: 14 συνταγές για την καραντίνα

Δείτε τις 14 συνταγές για την καραντίνα που θα φτιάξετε με ό,τι υλικά έχετε στην κουζίνα σας.

Τα 3 μεγάλα λάθη που κάνουμε με τους ξηρούς καρπούς

Λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε και αποθηκεύουμε ξηρούς καρπούς. Αυτά είναι τα μυστικά για να διατηρήσετε ολόφρεσκους τους ξηρούς καρπούς!

Ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για να καταναλώσουμε κοτόπουλο με ασφάλεια;

Ακολουθήστε αυτόν τον αξιόπιστο οδηγό μαγειρικής για να απολαύσετε νόστιμο και ζουμερό κοτόπουλο κάθε φορά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ