Πεντανόστιμα ψωμιά

Όσοι ασχολούνται με τη μαγειρική ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Στο βιβλίο «Πεντανόστιμα ψωμιά», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τερζόπουλος, θα βρείτε απλές, βήμα προς βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, και θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί με την ικανοποίηση που προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι. To ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ! εξασφάλισε για εσάς τις συνταγές του Εμμανουήλ Χατζηανδρέουγια πολύσπορο ψωμί και για σοκολατόψωμο με σταφίδες.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Εμμανουήλ Χατζηανδρέου έχει ένα πραγματικό πάθος για την παρασκευή του ψωμιού. Μετά τη μαθητεία του και την απόκτηση πτυχίου αρτοποιίας γερμανικού τύπου στη Ν. Αφρική και τη Ναμίμπια, δούλευε και ταξίδευε με τη γυναίκα του Λίζα, δημιουργώντας και μαθαίνοντας νέες τεχνικές και συνταγές στην Ελλάδα και την Γερμανία. Μετά εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει δουλέψει με τον Γκόρντον Ράμσεϊ, καθώς και στο φούρνο Τζάντζες και την Ντέυλσφορντ Οργκάνικ.

Έχει κερδίσει διάφορα βραβεία για τα ψωμιά του, όπως το «Ψωμί Σίκαλης με Σταφίδες», το «Χωριάτικο Ψωμί με Προζύμι» και το «Άσπρο Ψωμί με Τυρόγαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.