Πολυέλαιος από κουτάλια

Ο πολυέλαιος είναι το χαρακτηριστικό φωτιστικό που κοσμεί κάθε σπίτι. Σε κλασσική γραμμή, είτε με  μοντέρνα στοιχεία,  είναι πλέον αναπόσταστο μέρος μιας κατοικίας, ενώ έχει επικρατήσει και σε καθημερινές εκφράσεις όπως το “σιγά τον πολυέλαιο..” φράση, που προέρχεται σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση, από τα χρόνια του βασιλιά Όθωνα.

Ξεχάστε πλέον τους παραδοσιακούς κρυστάλλινους πολυελαίους. Η νέα μόδα επιτάσσει πολυελαίους απο κουτάλια και φλυτζάνια τσαγιού! Η πρωτότυπη ιδέα ανήκει στην αμερικάνικη εταιρία Furniture & Crate. Μας συστήνει, λοιπόν το νέο “Cake Vintage Teacup Chandelier”, έναν πολυέλαιο με μπρούτζινα παλαιομοδίτικα κουτάλια, αλλά και παλαιομοδίτικα φλυτζάνια τσαγιού! 

Η εταιρία προτείνει τον πολυέλαιο ως την ιδανική λύση για να βγάλουμε από τις ντουλάπες μας τα φλυτζάνια και τα μαχαιροπίρουνα μας και να τα εκθέσουμε δημιουργώντας ένα αλλιώτικο αντικείμενο τέχνης για το σπίτι μας. Στην ίδια συλλογή της Furniture and Crate, θα βρείτε και άλλα σχέδια με διπλή σειρά κουταλιών και διαφορετικών υλικών που ταιριάζουν στο γούστο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.furniturecrate.com ή πραγματοποιήστε την αγορά σας και από το amazon.com.

Μιμή Δράκου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.