Ο Μιράν επιβραβεύει τους καλούς του πελάτες με ένα μοναδικό δώρο

Η φιλική διάθεση, η φιλοξενία, η σωστή αντιμετώπιση της πελατείας, καθώς και η σταθερά άψογη ποιότητα σε σχέση και με τις τιμές, είναι πάντα σε πρώτο πλάνο για την αλλαντοποιία ΜΙΡΑΝ. Οι εκδηλώσεις, τα happenings, οι γευσιγνωσίες, η σωστή φιλοξενία έχουν πάντα πρωταρχική θέση στο αγαπημένο σε όλους παστουρματζίδικο ΜΙΡΑΝ! Τώρα θέλοντας να επιβραβεύσει τους εκλεκτούς και καλούς του πελάτες σκέφτηκε ότι ένα σωστό μαχαίρι κοπής αλλαντικών, αλλά και το απαραίτητο ξύλο κοπής, είναι ό,τι καλύτερο για τους λάτρεις του παστουρμά, του σουτζουκιού, του κάθε λογής αλλαντικού. Αν θέλετε το όμορφο και απαραίτητο αυτό δώρο που σας προσφέρει ο ΜΙΡΑΝ δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία.

 Συγκεντρώνετε δέκα (10) εσωτερικές ταινίες από το αγαπημένο σας σουτζούκι πέταλο ΜΙΡΑΝ. 

Στη συνέχεια αποστέλλετε ταχυδρομικώς τις ταινίες μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, στη γνωστή διεύθυνση ΜΙΡΑΝ: Ευριπίδου 45, Αθήνα, 10554.

Με την παραλαβή των ταινιών και μέσα σε μια διάρκεια 20 ημερών θα λάβετε το δώρο σας, το μαχαίρι και το ξύλο κοπής, στην πόρτα σας!

Περισσότερες πληροφορίες και Όρους Συμμετοχής για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Μιράν θα βρείτε στο www.miran.gr/programa-epivravefsis

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.