Από την Χριστίνα Μπιτάδου,
Συνήθως, όταν χρησιμοποιείς λεμόνια από το ψυγείο, αυτά έχουν κρυώσει και είναι δύσκολο έως και αδύνατο να βγάλεις όλο το χυμό από αυτά. Υπάρχει ένα πολύ εύκολο tip με το οποίο θα βγάλεις όλο το χυμό στο λεπτό!
Βάλε το λεμόνι σου για 15 – 20 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμμάτων. Θέλεις να το ζεστάνεις, όχι να το κάνεις καυτό. Μόλις το βγάλεις από τον φούρνο, το λεμόνι σου είναι έτοιμο για το στύψιμο που θα σου δώσει όλο τον χυμό του! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι το ζέσταμα βοηθάει στη διάσπαση των υδατανθράκων του λεμονιού και ενθαρρύνει τη μέγιστη ρευστότητά του. Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς.