Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με τον Sebastien Serveau

Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγουμένων ετών, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το 4ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου 2014.

Το φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας, παρουσιάζεται κάθε φορά πιο πλούσιο σε εκδηλώσεις και καινοτομίες. Υπέροχες εκδηλώσεις που άπτονται σε όλες τις μορφές γαστρονομίας, μενού γαλλικής κουζίνας, γευσιγνωσία γαλλικών κρασιών, Art de la table, επαγγελματική έκθεση τροφίμων, κρασιών και σαμπάνιας, ατελιέ γεύσεων,  λογοτεχνική εκδήλωση «café littéraire» με την συμμετοχή συγγραφέως από τη Γαλλία,  φιλανθρωπική βραδιά, ιστορικές αναδρομές στον κόσμο της γαστρονομίας, κ.α.

Εξέχουσα θέση θα έχει για μια ακόμα χρονιά το σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής, μια πλέον απαραίτητη «γλυκιά» συνήθεια, που έφερε στην Ελλάδα μεγάλους δημιουργούς της γαλλικής ζαχαροπλαστικής τέχνης. Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουνίου, το 5ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής, που απευθύνεται στους επαγγελματίες, αλλά και στο ευρύ κοινό.

O Sebastien Serveau, ένας από τους πιο προικισμένους δημιουργούς ζαχαροπλάστες της εποχής μας θα είναι ο επόμενος προσκεκλημένος. Διαβάστε τη συνέντευξη του Sebastien Serveau στο Μαμα Πειναω εδώ.

Ο πλέον γνωστός μας περίφημος Sebastien Serveau, για χρόνια Chef Pâtissier στη διάσημη σειρά ζαχαροπλαστείων «Maison Dalloyau, Chef Pâtissier στο Ξενοδοχείο Ritz (5*), στο Ξενοδοχείο Costes (5*), κ.α. που είχε δώσει ένα πολύ επιτυχημένο σεμινάριο τον Φεβρουάριο του 2013, και μας κάνει την τιμή να επανέλθει με νέες δημιουργίες, την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στις 17.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα από 17.00 έως 20.00, στο Sofitel Athens Airport.

 

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο, 45€. Φοιτητικό εισιτήριο, 40€, Άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€

 

 

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων

Τ: 2106017650

[email protected]

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.