Σπαγγέτι με σάλτσα από πιπεριά

Σπαγγέτι με σάλτσα από πιπεριά. Πεντανόστιμη συνταγή με πιπεριά Φλωρίνης. Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη και πρωτότυπη συνταγή.

Σπαγγέτι με σάλτσα από πιπεριά
Προετοιμασία
5 λεπτά
Εκτέλεση
10 λεπτά
Συν. Χρόνος
15 λεπτά
 
Υπέροχη μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, ξηρούς καρπούς και γραβιέρα. Όλη η νοστιμιά της Μεσογείου σε ένα πιάτο!
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 589 θερμίδες
Υλικά
  • 1 συσκευασία σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
  • 350 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και ξεφλουδισμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • 1 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 150 γρ. γραβιέρα
  • 1/2 ματσάκι βασιλικός φρέσκος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά καβουρδίζουμε για 5 λεπτά το κουκουνάρι. Χτυπάμε στο μούλτι τις ψημένες πιπεριές Φλωρίνης, το σκόρδο, το καβουρδισμένο κουκουνάρι, τα φιστίκια Αιγίνης και το ελαιόλαδο σε δόσεις. Προσθέτουμε την τριμμένη γραβιέρα, τον βασιλικό, λίγο ακόμα ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με την κόκκινη σάλτσα πιπεριάς.

Δείτε επίσης: Σνίτσελ κοτόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.