Σπιτικά marshmallows κανείς;

Όλα τα γλυκά είναι καλύτερα όταν είναι σπιτικά. Αυτό υποστηρίζει η Spring Barnickle, μητέρα δύο παιδιών από την Αμερική με μεγάλη αγάπη για τα γλυκά καλούδια και ιδιαίτερα τα marshmallows. Αν και είχε περάσει πολύ καιρό στην κουζίνα (ποια μαμά δεν έχει περάσει;) κάνοντας διάφορα νόστιμα πειράματα , χρειάστηκε μόνο μία μικρή στιγμή για να γεννηθεί μία μεγάλη λαχταριστή ιδέα. Να ξεκινήσουν οι Αμερικανοί να απολαμβάνουν σπιτικά marshmallows, και για την ακρίβεια φτιαγμένα από τα χεράκια της, με 100% φυσικά υλικά, χωρίς κανένα συντηρητικό. Τα μικρά αυτά ζαχαρωτά διατίθενται σε πέντε βασικές γεύσεις: βανίλια, σοκολάτα, καφέ, μόκα, λεμόνι και πορτοκάλι, όλα από αγνές πρώτες ύλες της μητέρας Φύσης. Κάθε μήνας βέβαια θα έχει και από μία νέα, guest γεύση.

Έτσι, αποφάσισε να στραφεί στο crowdfunding για να υλοποιήσει την ιδέα της, συγκεντρώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 5.697 δολάρια, ενώ ο αρχικός στόχος ήταν 2.023 δολάρια. Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εντός των Η.Π.Α, ωστόσο η Spring διατίθεται να στείλει πειραματικά τα γλυκίσματά της και διεθνώς σε κάθε υποστηρικτή που δωρίζει για το project 20 δολάρια και άνω.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα μικρό δείγμα της ιδιαίτερης δουλειάς της Spring (τη μουσική έχει επιμεληθεί ο 12χρονος γιος της Spring). Μας άνοιξε η όρεξη για ζαχαρωτά!

 

Μάθετε περισσότερα: Kickstarter

 

 

Άννα Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.