ΑρχικήΆρθραΤο Sweet Lab 2014 έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Sweet Lab 2014 έρχεται στην Τεχνόπολη

Από τη Λίζα Μάτσα,

Δύο μήνες μας χωρίζουν από το πρώτο Sweet Lab που διοργανώνεται στη χώρα μας και πρόκειται να αναδείξει το μεγαλείο των γλυκών και την αγάπη των ανθρώπων για αυτά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναδειχθεί το μεγαλείο των γλυκών και το πάθος των ανθρώπων γι αυτά, μέσα από μία διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ζαχαροπλαστική. Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης, θα δώσει τα φώτα του τόσο στους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες και λάτρεις των γλυκών, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρει μια σειρά μοναδικών απολαύσεων που θα ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το Sweet Lab 2014 θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14­-16 Νοεμβρίου 2014 και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Τεχνόπολης να μυηθούν στην μαγεία της ζαχαροπλαστικής, να γνωρίσουν εξαιρετικές πρώτες ύλες, να πειραματιστούν και να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναριακών εκδηλώσεων με δάσκαλο και καθοδηγητή το Στέλιο Παρλιάρο.

Και το καλύτερο σας το κρατάμε για το τέλος. Είσοδος ελεύθερη! Αν θες να δεις τη ζαχαροπλαστική με άλλο μάτι, έλα στη “γιορτή”!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τραγανά μπισκότα βανίλιας

Τραγανά μπισκότα βανίλιας από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα και αρωματικά, τα κλασικά μπισκότα βανίλιας συνοδεύουν τον καφέ και το τσάι μας κάθε στιγμή της ημέρας.

Μηλόπιτα κέικ

Συνταγή για σπιτική μηλόπιτα κέικ με αφράτη ζύμη και γλυκά μήλα.

Νηστίσιμο κέικ σοκολάτα χωρίς αυγά και βούτυρο

Νηστίσιμο κέικ χωρίς αυγά και βούτυρo. Τόσο ζουμερό, τόσο φουλ στη σοκολάτα που θα το λατρέψουν όλοι, είτε νηστεύουν είτε όχι!

Περισσότερα άρθρα

5 είδη κρεμμυδιών και πώς τα μαγειρεύουμε

Κρεμμύδια κίτρινα, κόκκινα ή φρέσκα; Αναλύουμε τα 5 πιο συνηθισμένα είδη κρεμμιδιού και σε ποια φαγητά χρησιμοποιούμε το καθένα!

Αρωματικό βούτυρο, το υλικό που απογειώνει τα γιορτινά πιάτα

Αρωματικό βούτυρο με φρέσκα μυρωδικά, μπαχαρικά και αρωματικά. Φτιάξτε τώρα το πιο αρωματικό βούτυρο που θα απογειώσει το γιορτινό τραπέζι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ