ΑρχικήΆρθραΤο Sweet Lab 2014 έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Sweet Lab 2014 έρχεται στην Τεχνόπολη

Από τη Λίζα Μάτσα,

Δύο μήνες μας χωρίζουν από το πρώτο Sweet Lab που διοργανώνεται στη χώρα μας και πρόκειται να αναδείξει το μεγαλείο των γλυκών και την αγάπη των ανθρώπων για αυτά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναδειχθεί το μεγαλείο των γλυκών και το πάθος των ανθρώπων γι αυτά, μέσα από μία διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ζαχαροπλαστική. Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης, θα δώσει τα φώτα του τόσο στους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες και λάτρεις των γλυκών, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρει μια σειρά μοναδικών απολαύσεων που θα ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το Sweet Lab 2014 θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14­-16 Νοεμβρίου 2014 και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Τεχνόπολης να μυηθούν στην μαγεία της ζαχαροπλαστικής, να γνωρίσουν εξαιρετικές πρώτες ύλες, να πειραματιστούν και να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναριακών εκδηλώσεων με δάσκαλο και καθοδηγητή το Στέλιο Παρλιάρο.

Και το καλύτερο σας το κρατάμε για το τέλος. Είσοδος ελεύθερη! Αν θες να δεις τη ζαχαροπλαστική με άλλο μάτι, έλα στη “γιορτή”!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Εύκολη Τούρτα Black Forest

Η τούρτα μπλακ φορεστ είναι η πιο διάσημη γερμανική τούρτα. Σε αυτή τη συνταγή φτιάχνουμε μια παραλλαγή με βύσσινο και σαντιγί που θα ξετρελάνει τους πάντες!

Burger με κινόα και γλυκοπατάτα

Συνταγή για burger χωρίς κρέας με κινόα και γλυκοπατάτα!

Τριβελάκι ολικής άλεσης με μελωμένα ντοματίνια, φέτα και κάππαρη 


Η πιο γευστική μακαρονάδα με τριβελάκι ολικής άλεσης, μελωμένα ντοματίνια στον φούρνο, φέτα και κάππαρη, από τον Τάσο Αντωνίου! Δοκιμάστε τη σήμερα.

Περισσότερα άρθρα

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

7 συνταγές για κοτόπουλο που θα λατρέψεις!

Συνταγές για κοτόπουλο, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες. Αυτές τις γευστικές προτάσεις θα τις λατρέψετε για το εβδομαδιαίο κοτόπουλο ή το φαγητό του σαββατοκύριακου!

Tips για τέλειες μακαρονάδες

Απανταχού μακαρονάδες ενωθείτε και μάθετε τα tips για την τέλεια μακαρονάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ