Το Sweet Lab 2014 έρχεται στην Τεχνόπολη

Από τη Λίζα Μάτσα,

Δύο μήνες μας χωρίζουν από το πρώτο Sweet Lab που διοργανώνεται στη χώρα μας και πρόκειται να αναδείξει το μεγαλείο των γλυκών και την αγάπη των ανθρώπων για αυτά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναδειχθεί το μεγαλείο των γλυκών και το πάθος των ανθρώπων γι αυτά, μέσα από μία διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ζαχαροπλαστική. Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης, θα δώσει τα φώτα του τόσο στους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες και λάτρεις των γλυκών, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρει μια σειρά μοναδικών απολαύσεων που θα ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το Sweet Lab 2014 θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14­-16 Νοεμβρίου 2014 και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Τεχνόπολης να μυηθούν στην μαγεία της ζαχαροπλαστικής, να γνωρίσουν εξαιρετικές πρώτες ύλες, να πειραματιστούν και να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναριακών εκδηλώσεων με δάσκαλο και καθοδηγητή το Στέλιο Παρλιάρο.

Και το καλύτερο σας το κρατάμε για το τέλος. Είσοδος ελεύθερη! Αν θες να δεις τη ζαχαροπλαστική με άλλο μάτι, έλα στη “γιορτή”!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.