ΑρχικήΆρθραΑυστηρά για κρεατολάγνους: τέχνη από μπριζόλες

Αυστηρά για κρεατολάγνους: τέχνη από μπριζόλες

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Η νέα τάση στον χώρο της τέχνης ”μαγειρεύει” τη  δημιουργία  με τη γαστρονομία, και πιο συγκεκριμένα με το κρέας. Τριαντάφυλλα φτιαγμένα από κρέας, κοτόπουλο που ποζάρει μοναδικά στον φακό, ρολό κιμά ή κοτόπουλο γεμιστό και τυλιγμένο με μπέικον, δεμένα  με μαεστρία για να εντυπωσιάσουν  τον πιο απαιτητικό αγοραστή ανταγωνίζονται έργα τέχνης και διατίθενται προς πώληση και φυσικά προς απόλαυση.

Ο Jared Standing, κρεοπώλης στο επάγγελμα, αποφάσισε να προσφέρει στους πελάτες του στο Λος Άντζελες ποιοτικό κρέας στην πιο καλλιτεχνική του μορφή  με σκοπό την απόλαυση του ουρανίσκου αλλά και της όρασης. Ο Standing θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη, και όχι άδικα αφού ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και εντυπωσιάζει.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μίνι σουβλάκι κοτόπουλο

Ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο. Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλο με σως γιαουρτιού.

Κέικ σοκολατένιο με μαύρη μπίρα

Φανταστικό σοκολατένιο κέικ με μαύρη μπίρα. Η μαύρη μπίρα ταιριάζει μοναδικά με σοκολάτα, ενώ το κέικ γίνεται κολασμένα ζουμερό εσωτερικά.

Χριστόψωμο

Χριστόψωμο από τον Τάσο Αντωνίου. Μία παραδοσιακή συνταγή για χριστόψωμο, που σύμφωνα με την παράδοση την φτιάχνουμε μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα άρθρα

5 είδη κρεμμυδιών και πώς τα μαγειρεύουμε

Κρεμμύδια κίτρινα, κόκκινα ή φρέσκα; Αναλύουμε τα 5 πιο συνηθισμένα είδη κρεμμιδιού και σε ποια φαγητά χρησιμοποιούμε το καθένα!

3 δύσκολοι λεκέδες και πώς θα τους καθαρίσεις

Δύσκολοι λεκέδες από φαγητό και όλα τα μυστικά για να τους καθαρίσουμε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να αφήσουν στάμπα!

Πώς διαλέγουμε και ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Όλα τα μυστικά για το ξαλμύρισμα και το σωστό μαγείρεμα του μπακαλάρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ