Αυστηρά για κρεατολάγνους: τέχνη από μπριζόλες

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Η νέα τάση στον χώρο της τέχνης »μαγειρεύει» τη  δημιουργία  με τη γαστρονομία, και πιο συγκεκριμένα με το κρέας. Τριαντάφυλλα φτιαγμένα από κρέας, κοτόπουλο που ποζάρει μοναδικά στον φακό, ρολό κιμά ή κοτόπουλο γεμιστό και τυλιγμένο με μπέικον, δεμένα  με μαεστρία για να εντυπωσιάσουν  τον πιο απαιτητικό αγοραστή ανταγωνίζονται έργα τέχνης και διατίθενται προς πώληση και φυσικά προς απόλαυση.

Ο Jared Standing, κρεοπώλης στο επάγγελμα, αποφάσισε να προσφέρει στους πελάτες του στο Λος Άντζελες ποιοτικό κρέας στην πιο καλλιτεχνική του μορφή  με σκοπό την απόλαυση του ουρανίσκου αλλά και της όρασης. Ο Standing θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη, και όχι άδικα αφού ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και εντυπωσιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.