Η τέλεια θήκη iPad για κάθε foodie

Από τον Τάσο Αντωνίου,

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές, πάει να πει ότι αγαπάς το καλό φαγητό (γιατί έχουμε μπόλικο από αυτό στις συνταγές μας) και φυσικά την τεχνολογία. Μάλλον μαγειρεύεις συχνά και συνήθως μαζί με το iPad σου για να βλέπεις αναλυτικά βήμα βήμα τη συνταγή. Επειδή κι εγώ ανήκω σε αυτή τη συνομωταξία, μόλις ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ για το iPad που σου επιτρέπει να το έχεις μαζί σου στην κουζίνα, στο τραπέζι, στο γραφείο, ακόμα και στο κρεβάτι!

Ο λόγος για τη θήκη Thule Gauntlet για iPad mini, την οποία βρήκα εξαιρετικά πρακτική και εύχρηστη, γιατί:

1. έχει φοβερό design

2. είναι πάρα πολύ ελαφριά

3. μπορώ να προσαρμόσω το iPad σε διαφορετικές γωνίες, ανάλογα με το πού με βολεύει κάθε φορά (π.χ. όταν μαγειρεύω το θέλω πιο ξαπλωτό, όταν τρώω στο τραπέζι πιο όρθιο και πάει λέγοντας)

4. με το άνοιγμα ή το κλείσιμο της θήκης, το iPad τίθεται αντίστοιχα σε λειτουργία wake και sleep, επομένως κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πατήσω το κουμπί για κλείδωμα

5. άσε που όταν κλείνεις τη θήκη, μοιάζει με ατζέντα και πλέον πηγαίνω με το iPad στην θήκη Thule στα ραντεβού μου!

Στα συν της θήκης Thule, το ότι διατίθεται σε μαύρο χρώμα για τους πιο σοβαρούς και σε μπλε για τους πιο funky τύπους. Σε συνδυασμό με την backpack Thule και τη θήκη για iPhone, έχω κάνει πλήρες σετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.