ΑρχικήΆρθραTo Belvedere Restaurant και το Matsuhisa Mykonos ανοιχτά μέχρι τα μέσα Οκτώβρη

To Belvedere Restaurant και το Matsuhisa Mykonos ανοιχτά μέχρι τα μέσα Οκτώβρη

Το Belvedere Restaurant και το Matsuhisa Mykonos που βρίσκονται στο εμβληματικό ξενοδοχείο Belvedere στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, λειτουργούν και φέτος μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, προσφέροντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις σε όσους έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εντυπωσιακά menu των δύο εστιατορίων.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος chef Νίκος Ζερβός θα βρίσκεται στο Belvedere Restaurant μέχρι και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, υπογράφοντας το all day menu που φέτος το καλοκαίρι κέρδισε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις όλων όσων το δοκίμασαν. Με έμπνευση από την τοπική παράδοση, ο Νίκος Ζερβός συνδυάζει την αυθεντική γεύση με τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, επιλέγει τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και δίνει έμφαση στο γευστικό αποτέλεσμα, όπου τα συστατικά ισορροπούν και η φαντασία κυριαρχεί.

Από τις εκλεκτές προτάσεις του Belvedere Restaurant ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων: το μοσχάρι Vitelo Tonnato, η Κροκέτα από κεχρί, καπνιστό σολομό, crémé fraiche, baby φύλλα σαλάτα & σιρόπι σχοινόπρασο, το Μοσχαρίσιο burger, με μαρμελάδα κρεμμύδι & σαλάτα Coleslaw και το Λαυράκι με σπασμένι πατάτα, βασιλικό καβούρι & σάλτσα καρύδας με μοσχολέμονο.

Παράλληλα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Matsuhisa Mykonos, συνεχίζει έως και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου να προσφέρει εκπληκτικές γεύσεις ιαπωνικής κουζίνας με περουβιανές επιρροές, στον εντυπωσιακό χώρο του Belvedere Hotel. Τα new style πιάτα του φημισμένου chef Nobu Matsuhisa καταφέρνουν με μοναδικό τρόπο να συνδυάζουν την υψηλή γαστρονομία με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το φημισμένο special Omakase menu που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Nobu Matsuhisa, αποκλειστικά για το Matsuhisa Mykonos.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κανελόνια με γέμιση από κιμά και μπεσαμέλ

Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ από τον Τάσο Αντωνίου. Μία απίθανη συνταγή με λαχταριστά κανελόνια και πλούσια γέμιση από βελούδινη μπεσαμέλ και μυρωδική σάλτσα με κιμά.

Κορμός σοκολάτας με ταχίνι και μέλι

Υπέροχος κορμός από σοκολάτα με ταχίνι και μέλι. Το πιο ακαταμάχητο γλυκό σε μια πρωτότυπη εκδοχή, έτοιμο σε 15 λεπτά.

Κολοκυθόσουπα

Κολοκυθόσουπα γευστική και εύκολη. Μια αγαπημένη σούπα με γλυκιά κολοκύθα με βελούδινη υφή, σερβίρεται με κρουτόν και λίγο γιαούρτι για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Περισσότερα άρθρα

Διαγωνισμός με δώρο ένα σετ πρωινού!

Ένας μεγάλος τυχερός κερδίζει αυτό το υπέροχο σετ πρωινού από τον Τάσο Αντωνίου!

3 τρόποι να μαγειρέψεις με τα κοτσάνια των μυρωδικών

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κοτσάνια των φρέσκων μυρωδικών και να τα εντάξουμε στη κουζίνα και τις συνταγές μαγειρικής.

Συνταγές με μοσχοκάρυδο

Προσθέστε στις συνταγές σας μοσχοκάρυδο για περισσότερη νοστιμιά ακολουθώντας τα tips του Μαμα Πειναω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ