Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,
Τα πασχαλινά γλυκά, όπως και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, χρειάζονται πολύ καλής ποιότητας υλικά για να πετύχουν. Το πιο σημαντικό από αυτά τα συστατικά είναι το βούτυρο. Όταν χρησιμοποιούμε αληθινό βούτυρο στα γλυκά μας, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα γευστικό. Δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς όταν φτιάχνουμε πασχαλινά γλυκά ή τα γλυκά των Χριστουγέννων! Γι’αυτό κι εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα βούτυρα που μπορείτε να βρείτε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ.
Βούτυρο Όλυμπος
Παράγεται από ελληνικό φρέσκο γάλα, είναι ανάλατο και έχει πλούσια γεύση και άρωμα. Ιδανικό για ζαχαροπλαστική, ισορροπεί τη γεύση και την υφή της γλυκιάς δημιουργίας σας. Δοκιμάστε το για να ετοιμάσετε πεντανόστιμα κουλουράκια με 3 υλικά, στη βασιλόπιτα αλλά και στα αλμυρά που ζητάνε βούτυρο, όπως η χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα.
Βούτυρο τύπου Κέρκυρας Ariston
Ένα παραδοσιακό βούτυρο από φρέσκια κρέμα που οι παλιές μαγείρισσες χρησιμοποιούν για το μοναδικό άρωμά του και τη χαρακτηριστική του γεύση. Φτιάξτε το γρήγορο πασχαλινό τσουρέκι ή τους κουραμπιέδες του Τάσου με βούτυρο τ. Κέρκυρας και όλοι θα παραμιλούν!
Η καλύτερη συνταγή για Κουραμπιέδες!
Βούτυρο Adoro
Ακόμη ένα αγελαδινό βούτυρο δοκιμασμένο σε διάφορες συνταγές. Το ξεχωρίσαμε για την ιδιαίτερη υφή και το διακριτικό άρωμα που δίνει στα γλυκά μας. Φτιάξτε με αυτό το βούτυρο πασχαλινά μελιτίνια, ένα ιδιαίτερο ιταλικό πανετόνε ή ένα stollen.
Βουβαλινό βούτυρο Μπέκας
Οι λάτρεις των πληθωρικών γλυκών, θα ενθουσιαστούν από την βελούδινη υφή και την πολυδιάστατη γεύση του παραδοσιακού αυτού ελληνικού προϊόντος. Ένα ποιοτικό ελληνικό βούτυρο που παράγει η οικογένεια Μπέκα χρησιμοποιώντας γάλα βουβαλιών που ζουν ελεύθερα στην Κερκίνη. Δοκιμάστε το στο γαλακτομπούρεκο ή και το γιορτινό ριζότο σας.