ΑρχικήΆρθραΤο El Bullí ανοίγει ξανά;

Το El Bullí ανοίγει ξανά;

«Το El Bullí πέθανε. Ζήτω το El Bullí » θα μπορούσαν να αναφωνήσουν οι απανταχού θαυμαστές της μοριακής γαστρονομίας κι εκείνοι που επιθυμούσαν κάποια στιγμή να δειπνήσουν στο φημισμένο εστιατόριο του Ferran Adria. 

Αληθεύει, όμως, η είδηση ότι ο Ferran Adria θα ξανανοίξει τις πόρτες του φημισμένου και πρωτοποριακού εστιατορίου του; Στην πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ο σεφ έχει ήδη  ανακοινώσει, το El Bullí θα ξαναλειτουργήσει το 2014, έχοντας, όμως, νέα μορφή, όνομα και ταυτότητα. Πλέον, θα φέρει το όνομα “El Bulli Foundation” και θα λειτουργεί ως ένα μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την αναζήτηση και δημιουργία νέων γεύσεων και τεχνικών μαγειρικής.

Το “El Bulli Foundation” θα προσφέρει ετήσιες υποτροφίες  σε 20 με 25 νέους σεφ, οι οποίοι  θα μαθητεύσουν δίπλα στους πρωτεργάτες του El Bullí. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του, που έχει ήδη δημιουργηθεί, οι υπεύθυνοι του οργανισμού θα δημοσιεύουν τις όποιες γαστριμαργικές τους ανακαλύψεις. 

 

Μαρία Αϊβαλιώτη

 

 

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Mont Blanc της Εύης Παπαδοπούλου

Μοναδική συνταγή για Mont Blanc με κάστανα από την Εύη Παπαδοπούλου.

Νηστίσιμη μηλόπιτα

H πιο εύκολη νηστίσιμη μηλόπιτα από τον Τάσο Αντωνίου! Σταφίδες, κανέλα, χαλβάς και τραγανό χρυσαφένιο φύλλο κάνουν τη διαφορά σε αυτή την εύκολη νηστίσιμη μηλόπιτα.

Κέικ καρότο με γιαούρτι

Μία πανεύκολη συνταγή για αχνιστό και αφράτο κέικ καρότου με γιαούρτι. Το γιαούρτι είναι το υλικό που κάνει τη διαφορά σε αυτό το φανταστό γλυκό!

Περισσότερα άρθρα

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων το καλοκαίρι σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ

Συστάσεις για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

To μενού του Δεκαπενταύγουστου

Πλούσιες συνταγές για το μενού του Δεκαπενταύγουστου. Παραδοσιακά φαγητά για να ετοιμάσετε ένα αξέχαστο τραπέζι με πεντανόστιμες σπιτικές δημιουργίες για τον Δεκαπενταύγουστο!

9 μοναδικοί μεζέδες για την μπύρα σου!

Μεζέδες για μπύρα και ακαταμάχητες συνταγές για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό κάθε εποχή, με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ