ΑρχικήΆρθραTo Instagram account που τα βάζει με τις fashion bloggers

To Instagram account που τα βάζει με τις fashion bloggers

Από την Άννα Ευθυμίου,

 

Έχετε κουραστεί να βλέπετε στο Instagram feed σας φωτογραφίες από fashion bloggers και μοντέλα να ανεβάζουν φωτογραφίες κρατώντας ζουμερά κομμάτια πίτσα, λαχταριστά παγωτά και ζουμπουρλά cupcakes ενώ παράλληλα επιδεικνύουν τα πόδια-καλαμάκια, τη μέση-δαχτυλίδι και το καινούργιο τους (ακριβό) στιλιστικό απόκτημα; Το ίδιο και το @youdidnoteatthat. Με προφανή αγανάκτηση, η ανώνυμη -προς το παρόν- δημιουργός του σχεδόν παρακαλεί τις πιο γνωστές fashion bloggers των social media να σταματήσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες φαγητών από τα οποία στην πραγματικότητα δεν δαγκώνουν ούτε μια μπουκιά.

Στο στόχαστρο έχουν μπει γνωστές bloggers όπως η Chiara Ferragni (@chiaraferragni), η Leandra Mendine (@manrepeller), η Emily Schuman (@emilyschuman) και η Julie Sarinana (@sincerelyjules). Μάλιστα, οι δύο τελευταίες έσπευσαν να κάνουν block τον εν λόγω λογαριασμό, λόγω έλλειψης αίσθησης του χιούμορ, όπως υποστηρίζει η δημιουργός. Με δεκαετή εμπειρία στο χώρο της μόδας και των μέσων ενημέρωσης, η ίδια εξηγεί πώς εμπνεύστηκε τη δημιουργία του καυστικού αυτού λογαριασμού στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Νιώθω ότι τα blogs έχουν αλλάξει τα πάντα όσον αφορά το lifestyle που παρουσιάζουν. Όλα αυτά τα κορίτσια φοράνε τα πιο ακριβά τους ρούχα – τα οποία είναι δανεικά ή δώρο από τις εταιρείες. Αγοράζουν ‘σικ’ γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία και τα φωτογραφίζουν φροντίζοντας να δείξουν τις καινούργιες τους γόβες στιλέτο Valentino. Τα νεύρα μου! Όλοι μετά λένε ‘Θεέ μου, είσαι απίστευτη’, αλλά κανείς δεν τους λέει ‘Σύνελθε’. Αυτό πρέπει να τους πούμε.” 

Παραθέτουμε τις αγαπημένες μας εικόνες – μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα captions στο Instagram!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ginger lavender swizzle

Ginger lavender swizzle από τον mixologist Mario Basso!

Παγωτό με μυζήθρα

Συνταγή για παγωτό με φρέσκια παριανή μυζήθρα!

Γλυκό black forest σε ποτηράκια

Συνταγή για τέλειο γλυκό με black forest σε ποτηράκια. Ιδανικό για κέρασμα της τελευταίας στιγμής.

Περισσότερα άρθρα

7 μοναδικά γλυκά με ταχίνι!

Διαλέξαμε τα 6 καλύτερα γλυκά με ταχίνι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Υπέροχα γλυκά με ταχίνι που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά.

5 είδη κρεμμυδιών και πώς τα μαγειρεύουμε

Κρεμμύδια κίτρινα, κόκκινα ή φρέσκα; Αναλύουμε τα 5 πιο συνηθισμένα είδη κρεμμιδιού και σε ποια φαγητά χρησιμοποιούμε το καθένα!

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ