Το μαύρο μπέργκερ είναι πλέον γεγονός

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Θα το δηλώσουμε άλλη μια φορά ότι μας αρέσει να τρώμε μπέργκερ, όχι βέβαια ότι δεν είναι γνωστό, αφού εδώ στο Μαμα Πειναω έχουμε αφιερώσει άρθρα και άρθρα σε αυτό το τόσο λαχταριστό έδεσμα. Φανταστείτε, λοιπόν, το βλέμμα μας και τις αντιδράσεις μας όταν είδαμε ότι στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει μπέργκερ μαύρου χρώματος!

Και για να σας λύσουμε την απορία, όταν λέμε μαύρο, εννοούμε ότι το ψωμί και το τυρί είναι αυτού του χρώματος. Το συγκεκριμένο μπέργκερ λάνσαρε η γνωστή αλυσίδα Burger King και θα είναι διατεθεί προς πώληση κι απόλαυση μόνο στην Ιαπωνία. Οι υπεύθυνοι, για να προλάβουν τις όποιες ενστάσεις, δήλωσαν ότι όλα είναι φτιαγμένα χωρίς χρωστικές ουσίες κι από φυσικά προϊόντα, δηλαδή ότι το ψωμί φτιάχνεται με κάρβουνο από μπαμπού, κρεμμύδι και σάλτσα σκόρδου από μελάνι καλαμαριού, ενώ το τυρί παρασκευάζεται κι αυτό από κάρβουνο από μπαμπού.

Το μαύρο μπέργκερ θα είναι διαθέσιμο στην ιαπωνική αγορά προς το τέλος του Σεπτέμβρη και για περιορισμένο διάστημα, ενώ εμείς, όπως είναι φυσικό, ζηλεύουμε όλους αυτούς που θα το δοκιμάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.