Το νέο εστιατόριο του Jamie Oliver

Ο Jamie Oliver, γνωστός από τις επιτυχημένες συνταγές του και τις εκπομπές του,  30-minute meals και Food Revolution, έχει ξεκινήσει μια νέα συνεργασία για το άνοιγμα μιας καινούργιας αλυσίδας εστιατορίων.

Μετά την διακεκριμένη αλυσίδα εστιατορίων του στην βρετανική πρωτεύουσα,  Jamie’s Italian και Fifteen, το νέο του εγχείρημα, Union Jacks, με πιάτα εμπνευσμένα από την αγγλική κουζίνα και προετοιμασμένα με την σπιρτάδα του Jamie, είναι μια από τις νέες και αναμενόμενες αφίξεις του 2012. Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας Union Jacks φιλοξενείται στη συνοικία Central St. Giles του Λονδίνου.

Εκτός από τον γνωστό σεφ που επέλεξε τα πιάτα του καταλόγου,  την αρχιτεκτονική του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας Renzo Piano, ενώ την διακόσμηση έχουν αναλάβει οι Blacksheep.

Η διακόσμηση έχει ένα νοσταλγικό ρετρό χαρακτήρα, με παλιομοδίτικα sets τηλεοράσεων, καρέκλες που θυμίζουν σχολείο και πολύχρωμες πινακίδες από νέον να κοσμούν το χώρο του Union Jacks.

Η ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού και η κουζίνα του Jamie αξίζουν μια επίσκεψη, όταν πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Δείτε περισσότερα εδώ: unionjacksrestaurants.com

 

Μιμή Δράκου

 

Πηγή: campsite-studio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.