ΑρχικήΆρθραΣτην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Heineken το τρόπαιο του UEFA Champions League

Στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Heineken το τρόπαιο του UEFA Champions League

Η Heineken φιλοξένησε πριν λίγες ημέρες και για λίγες μόνο ώρες στην Αθήνα το αυθεντικό τρόπαιο του UEFA Champions League. Οι τυχεροί καλεσμένοι μπόρεσαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο κύπελλο, λίγες εβδομάδες προτού αυτό μεταφερθεί στο γήπεδο “Millenium” του Κάρντιφ της Ουαλίας. 

Η άφιξη του πολυπόθητου τρόπαιου στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας χορηγίας της Heineken στο UEFA Champions League, δέκα χρόνια αφότου αυτό βρέθηκε στη χώρα μας λόγω της διεξαγωγής του τελικού της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ. 

Η Ευτυχία Γατοπούλου, Marketing Manager της Heineken, ανέφερε μεταξύ άλλων: «είναι μεγάλη χαρά μας που “σηκώνουμε” σήμερα, στην Αθήνα, το αυθεντικό τρόπαιο του UEFA Champions League! Πρόκειται για μία ακόμα “νίκη” της ομάδας της Heineken για την Ελλάδα!»

Αξίζει να σημειωθεί πως η ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε, είναι προάγγελος του Heineken Champions Voyage, της παγκόσμιας διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος και για τα επόμενα δυο χρόνια στη Μύκονο, στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Φακοκροκέτες

Γευστικές κροκέτες με φακές από τον Τάσο Αντωνίου! Αυτές οι φακοκροκέτες είναι εύκολες, νηστίσιμες, μοσχοβολούν μυρωδικά και είναι ιδανικές για μικρούς και μεγάλους.

Ρολά κανέλας (cinnamon rolls)

Ρολά κανέλας από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για ζουμερά ρολάκια με κανέλα και γλάσο, πάντα με υπέροχη γεύση και άρωμα!

Κατσικίσιο ρολό με πέστο

Συνταγή για ρολό από κατσικίσιο μπούτι στη λαδόκολλα με πέστο από θυμάρι.

Περισσότερα άρθρα

Αυτά είναι τα καλύτερα βούτυρα για τα γιορτινά γλυκά σας

Κάνουμε crash test στα βούτυρα του σούπερ μάρκετ και επιλέγουμε.

Το πανέξυπνο κόλπο για να ζεσταίνετε δυο πιάτα στον φούρνο μικροκυμάτων

Αυτό είναι το μυστικό για να έχετε διπλάσιο χώρο στον φούρνο μικροκυμάτων και να ζεσταίνετε δυο πιάτα τη φορά!

8 υλικά στην κουζίνα που δεν ανακυκλώνονται

Δείτε ποιες συσκευασίες που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα δεν μπαίνουν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ