ΑρχικήΆρθραTo Βαρούλκο επιστρέφει στον Πειραιά

To Βαρούλκο επιστρέφει στον Πειραιά

Ο Λευτέρης Λαζάρου γράφει για το Βαρούλκο που μεταφέρεται στον Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Βαρούλκο μεταφέρεται στον Πειραιά.

Από την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2104 θα σας υποδέχομαι στο νέο all day Varoulko Seaside στο Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 52.

Το Σάββατο 31 Μαΐου «πέφτει η αυλαία» στην Πειραιώς, ακολουθώντας την παράδοση που θέλει το Βαρούλκο κάθε 10 χρόνια ν’ αλλάζει έδρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. 

Το νέο μας concept είναι «Το μεσημέρι απλά,το βράδυ κλασικά» με διαφορετικό μενού μεσημέρι / βράδυ και προσιτές τιμέςμε θέα θάλασσα!

 

Με εκτίμηση,    

Λευτέρης Λαζάρου

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γάλα αμυγδάλου

Συνταγή για γάλα αμυγδάλου στο σπίτι, μια πολύ υγιεινή εναλλακτική για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή τη γλουτένη!

Σοκολατένιος κορμός με καραμελωμένα αμύγδαλα

Συνταγή για σοκολατένιο κορμό με καραμελωμένα αμύγδαλα!

Γεμιστά μανιτάρια με τυρί

Συνταγή για μανιτάρια γεμιστά με τυρί από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα πρωτότυπο και εύκολο ορεκτικό, ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι. Δοκιμάστε αυτή την απολαυστική συνταγή για γεμιστά μανιτάρια!

Περισσότερα άρθρα

5 tips για να πετυχαίνεις πάντα τα μπισκότα

Αφράτα και μαλακά ή λεπτά και τραγανά; Bonus 2 απίθανες συνταγές για μπισκότα.

Το μυστικό υλικό για τέλεια αφράτη φανουρόπιτα

Η τέλεια φανουρόπιτα χρειάζεται αυτό το υλικό για να γίνει φουσκωτή, αφράτη και απόλυτα ζουμερή!

Μενού και συνταγές για την 25η Μαρτίου

Στρώνουμε το τραπέζι της 25ης Μαρτίου με τις καλύτερες συνταγές για μπακαλιάρο και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ