ΑρχικήΆρθραTrata: Νέα, χαρούμενη, γεμάτη χρώμα και φρεσκάδα, ταυτότητα

Trata: Νέα, χαρούμενη, γεμάτη χρώμα και φρεσκάδα, ταυτότητα

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την ιστορική ελληνική μάρκα TRATA, με ανανεωμένη και φρέσκια εικόνα. Στη νέα επικοινωνία, τα ζωντανά χρώματα και η φρεσκάδα κυριαρχούν με την τόλμη και την καινοτομία, που χαρακτηρίζει το brand, να αντανακλάται σε όλα τα νέα υλικά, κλείνοντας μας το μάτι στην ανατροπή.

Με κεντρικό μήνυμα “η καρδιά μας χτυπάει στη θάλασσα” και με πηγή έμπνευσης τις αρχές που ενώνουν τις τρεις γενιές ανθρώπων της TRATA, η νέα επικοινωνία έρχεται να σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για το brand.

Το νέο λογότυπο, αντιπροσωπεύει την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση της ελληνικής μάρκας. Καθαρή γραμματοσειρά με το βαθύ μπλε του Αιγαίου να δεσπόζει, και στοιχεία του ψαριού & της θάλασσας να “κρύβονται” μέσα σ’ αυτό.

Το χρώμα και το γραφιστικό “παιχνίδι” με τον τόνο και τα συστατικά που βρίσκουμε στα επιμέρους προϊόντα της γκάμας (τονοσαλάτες κ.λ.π.), είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά των νέων συσκευασιών. Το ανάλαφρο γαλάζιο του νερού, το πράσινο του ελαιόλαδου που συμβολίζει το θρεπτικό & λαμπερό στοιχείο και το κεραμιδί εμπνευσμένο από την καινοτομία του καπνιστού τόνου, είναι μερικά από τα κύρια χρώματα, που συναντάμε στη νέα εμφάνιση της σειράς Τόνος, Τονοσαλάτα & Tuna Pockets.

“Η καρδιά μας χτυπάει με πάθος στη θάλασσα και εμείς, η οικογένεια της TRATA, ακούμε πάντα την καρδιά μας. Η νέα εικόνα έρχεται να αναδείξει την αγαπημένη διαχρονική γεύση αλλά και τους τολμηρούς και πρωτοποριακούς συνδυασμούς που μας χαρακτηρίζουν, στο πέρασμα των χρόνων. Χρώμα, αισιοδοξία, φρεσκάδα και χαρά κυριαρχούν σε όλη τη σχεδιαστική γραμμή που θα δούμε σταδιακά σε όλη την προϊοντική μας γκάμα. Μια νέα εποχή για την TRATA μόλις ξεκίνησε” δηλώνει η Γιάννα Τζίκα, CEO της KONBA A.E.

Η υλοποίηση του rebranding φέρει την υπογραφή του βραβευμένου δημιουργικού γραφείου GDesign, μέλος της ομάδας από το 2019, που είχε σχεδιάσει την πρωτοποριακή και βραβευμένη σειρά Tuna Pocket Trata.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τούρτα παγωτό με μωσαϊκό

Συνταγή για συγκλονιστική τούρτα παγωτό με μωσαϊκό!

Λαγάνα για την Καθαρά Δευτέρα

Συνταγή για παραδοσιακή λαγάνα από τον Τάσο Αντωνίου. Δείτε πώς θα φτιάξετε το νηστίσιμο ψωμί της Καθαράς Δευτέρας εύκολα και απλά!

Σοκολατίνα με φράουλες και μπισκότα

Συνταγή για σοκολατίνα με φράουλες και μπισκότα από τον Τάσο Αντωνίου. Υπέροχη, φουλ σοκολατένια και απόλυτα ανοιξιάτικη.

Περισσότερα άρθρα

Ιδέες για να διακοσμήσετε τη βασιλόπιτα

Η φετινή βασιλόπιτα θα είναι η ομορφότερη χάρη σε αυτά τα μικρά μυστικά διακόσμησης!

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Το έθιμο του μπακαλιάρου ανήμερα του Ευαγγελισμού έχει ρίζες στο 1821!

4 λόγοι να μαγειρεύετε με ξύλινη κουτάλα αντί για μεταλλική

Για ποιο λόγο είναι καλύτερο να μαγειρεύουμε με ξύλινη κουτάλα αντί για μεταλλική;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ