ΑρχικήΔελτία ΤύπουΤρια νέα δυνατά openings εστιατορίων στα βόρεια προάστια

Τρια νέα δυνατά openings εστιατορίων στα βόρεια προάστια

Ο Όμιλος S One Hospitality, που αναπτύσσεται και εξελίσσεται δυναμικά στον τομέα της γαστρονομίας και διαχειριζόμενος μια συλλογή από 30 εστιατόρια και 3 ξενοδοχεία, ανακοινώνει το άνοιγμα τριών νέων εστιατορίων στα Βόρεια Προάστια που αναμένεται να συζητηθούν.

Rick’s: Ένα νέο steakhouse στη Κηφισιά έρχεται να αναβιώσει αυτήν την εθιστικά ερωτική ατμόσφαιρα και γεύση των αμερικανο-γαλλικών steakhouses της «ασπρόμαυρης» Νέας Υόρκης των μέσων του περασμένου αιώνα. Κόκκινοι δερμάτινοι καναπέδες, σκουρόχρωμο ξύλο, εντυπωσιακοί κρυστάλλινοι πολυέλαιοι και jazz υπόκρουση… Ένα «όσο πρέπει» και «καθώς πρέπει» θεατρικό catwalk, στο οποίο θα παρελαύνουν με χολιγουντιανό class οι απλές, αλλά elegant γεύσεις που επιμελείται ο επικεφαλής σεφ του ομίλου Δημήτρης Σταμούδης (από κλασικό burger μέχρι γαρίδες κοκτέιλ), τα iconic cocktails και οι περί τις 100 ετικέτες κρασιού ανά τον κόσμο. Opening: 22 Μαρτίου 2024. Πεντέλης 1, Κηφισιά, 21 0754 8348

Talking Breads: Tο πιο rock street food, που, από τη γωνία Στουρνάρη με Σπύρου Τρικούπη, έγινε talk of the town για τα χειροποίητα, φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά του, τη slow fast food λογική του, τα pizza rolls και τα καλύτερα burgers της πόλης, έρχεται αυτό το Μάρτιο και στο Χολαργό. Μητροπολιτική αισθητική υπόγειου subway, νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, τα αγαπημένα μας «Tika sandwiches», αλλά και πολλά νέα γευστικά highlights, όπως η rotisserie -ήτοι η σούβλα με τις αναπάντεχες (μέχρι εδώ μπορούμε να αποκαλύψουμε) επιλογές κρεάτων. Το GPS των guilty pleasures μας δεν χρειάζεται περισσότερα για να καταχωρήσει ήδη τις συντεταγμένες της νέας διεύθυνσης. Opening: Μάρτιος 2024. Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός

Maison Colette: Mε το όνομα της διάσημης Γαλλίδας συγγραφέως τού «Gigi», στον τίτλο του, το Maison Collette, από τις συστάσεις ήδη, κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του: να γράψει ένα νέο κεφάλαιο σε έναν ιστορικό, για την περιοχή του Νέου Ψυχικού, χώρο -ακριβώς εκεί που μέχρι πριν από λίγο καιρό στεγαζόταν η θρυλική «Ράμπα». Αll-day κλασσική brasserie με comfort γαλλική κουζίνα και έμφαση στο αρτοποιείο και τα γλυκά που θα επιμελείται ο Θανάσης Σταμούδης (και εδώ την κουζίνα θα επιμελείται ο επικεφαλής σεφ του ομίλου, Δημήτρης Σταμούδης), το Maison Colette είναι ρομαντικό, εκλεπτυσμένο και σίγουρο ότι θα μας κάνει σύντομα όλους να αναφωνούμε ooh la la! Opening: Απρίλιος 2024. Δημ. Βασιλείου 14, Φάρος Ψυχικού

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ (mocktail) με ρόδι

Ένα πολύ εύκολο και αρωματικό κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ με ρόδι.

Φάβα παντρεμένη

Φάβα παραδοσιακή και γευστική. Φτιάξτε την πιο νόστιμη και αφράτη φάβα, εύκολα και γρήγορα, με αυτή τη δοκιμασμένη και αγαπημένη συνταγή.

Μιλφέιγ με βύσσινο

Ένα μιλφέιγ με βύσσινο και φιστίκι διαφορετικό από τ' άλλα, που θα γλυκάνει όλες τις στιγμές σας!

Περισσότερα άρθρα

Να γιατί πρέπει να καθαρίζετε τα μήλα σας

Μάθετε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να καθαρίζετε τα μήλα σας εύκολα και με ασφάλεια.

3 τρόποι να μαγειρέψεις με τα κοτσάνια των μυρωδικών

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κοτσάνια των φρέσκων μυρωδικών και να τα εντάξουμε στη κουζίνα και τις συνταγές μαγειρικής.

Η ιστορία της τούρτας Μπλακ Φορεστ

Μάθετε την ιστορία για την τούρτα Μπλακ Φορεστ και φυσικά την καλύτερη συνταγή για το υπέροχο αυτό γλυκό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ