Tρώγοντας στην Ινδία

24 ώρες, 1.440 λεπτά και μια αποστολή: να δοκιμάσεις όσο περισσότερο ινδικό φαγητό μπορείς. Δεν το επιχειρήσαμε (ακόμη) εμείς, αλλά το Perennial Plate, μια πλατφόρμα ντοκιμαντέρ γύρω από το φαγητό και τις διεθνείς κουζίνες από Αιθιοπία μέχρι την Κίνα και από το Μεξικό μέχρι τη Σρι Λανκα – εξάλλου, είναι γνωστό ότι τα ταξίδια ανοίγουν την όρεξη. Το αποτέλεσμα; Δες στο βίντεο που ακολουθεί. Αν τώρα σου άνοιξε η όρεξη για ινδικό φαγητό, αυτή η συνταγή για πικάντικο κοτόπουλο με κάρυ θα σε μεταφέρει γευστικά στο Νέο Δελχί! 

 

 

 

Άννα Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.