Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο

Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο

Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο με σκόρδο και βαλσαμικό ξύδι! Μια υπέροχη χειμωνιάτικη ζεστή σαλάτα που θα αγαπήσετε.

Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο
Εκτύπωση

Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο

Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο με σκόρδο και βαλσαμικό ξύδι! Μια υπέροχη χειμωνιάτικη ζεστή σαλάτα που θα αγαπήσετε.
Πιάτο Ορεκτικά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο
Προετοιμασία 5 λεπτά
Εκτέλεση 30 λεπτά
Συνολικός χρόνος 35 λεπτά
Μερίδες 4
Θερμίδες 140θερμίδες

Υλικά

  • 600 γρ. λαχανάκια Βρυξέλλες κομμένα στη μέση
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 2 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • 1-2 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC.
  • Σε μπολ αναμειγνύουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών με το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
  • Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Αραδιάζουμε το μείγμα από λαχανάκια Βρυξελλών.
  • Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν καλά και να γίνει το φύλλωμα ελαφρώς καφετί.
  • Βγάζουμε από το φούρνο. Περιχύνουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών με βαλσαμικό ξύδι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τη σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών ζεστή ή χλιαρή.

Δείτε επίσης: Συνταγή για Banofee

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή