Τυροκαυτερή σε 5 λεπτά

τυροκαυτερή
Print Recipe
5 from 1 vote

Τυροκαυτερή

Πεντανόστιμη τυροκαυτερή από τον Τάσο Αντωνίου! 
Φτιάξτε την τέλεια και πιο εύκολη τυροκαυτερή με φέτα και γιαούρτι ! Το τέλειο άλειμμα για ψωμάκι και τηγανητές πατάτες στο οικογενειακό τραπέζι.
Prep Time1 ώρα 5 λεπτά
Cook Time5 λεπτά
Total Time1 ώρα 10 λεπτά
Servings: 6
Calories: 255θερμίδες

Ingredients

  • 500 γρ. φέτα
  • 3 πιπεριές κέρατο
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. μπούκοβο

Instructions

  • Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 °C για 5 λεπτά ή εναλλακτικά τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στην τοστιέρα. Τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε προσεκτικά τα σπόρια από το εσωτερικό. Χτυπάμε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν.  Προσθέτουμε τη φέτα, το γιαούρτι και το μπούκοβο. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2 λεπτά. Μεταφέρουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.

Advertisement
5 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.