Τώρα μπορείς να κάνεις διδακτορικό στη σοκολάτα!

Από την Άννα Ευθυμίου,

Αν θες να είσαι καλός στη δουλειά σου, πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αυτό μας μάθαιναν από μικρά στο σχολείο και τώρα έφτασε η ώρα να το κάνουμε πράξη. Το πανεπιστήμιο του Cambridge δημιούργησε ένα νέο διδακτορικό πρόγραμμα… πάνω στη σοκολάτα και αναζητά φοιτητές πρόθυμους να λερώσουν τα χέρια τους μελετώντας το αντικείμενο αυτό. Οι υποψήφιοι θα διερευνήσουν τους παράγοντες που επιτρέπουν στη σοκολάτα, η οποία λιώνει περίπου στην ίδια θερμοκρασία με αυτή που λιώνει το ανθρώπινο σώμα, να παραμένει στέρεα και να συγκρατεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι καταναλωτές όταν διατηρείται και πωλείται σε ζεστές χώρες. Μήπως αυτή ήταν η καριέρα που πάντα ονειρευόσουν;

Βρείτε υπέροχες συνταγές για σοκολατένια γλυκά με ένα κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.