Ξεκίνα Samba με τη Μαίρη Συνατσάκη και τα δημητριακά Fitness

Για εμάς τους Έλληνες το καλοκαίρι πάντα είχε ξεχωριστή θέση στο μυαλό και στην καρδιά μας! Καλοκαίρι σημαίνει αλλαγή ρυθμών, ήλιο, παραλία και πολύ χορό. Φέτος όμως, όλος ο πλανήτης κινείται σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και έτσι τα δημητριακά ολικής άλεσης Fitness® της Nestlé μας βάζουν στο «χορό» (και μας βγάζουν στην παραλία)!  

Με έναν άκρως ανατρεπτικό τρόπο τα δημητριακά Fitness® – πιστός σύμμαχος της γυναικείας γραμμής – και η Μαίρη Συνατσάκη μας προετοιμάζουν για να βγούμε στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ, χορεύοντας Samba! Καθημερινά, για δύο εβδομάδες, η Μαίρη με τη βοήθεια του Γιούρι Ντιμιτρόφ, μας θυμίζουν μέσα από το πιο εναλλακτικό δελτίο καιρού που φανταστήκαμε ποτέ, ότι ο καιρός της παραλίας πλησιάζει, ενώ εκτοξεύουν στα ύψη τη θερμοκρασία στα social media! 

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο ο χορός θα «φουντώνει», με τους χορευτές μας να δίνουν το σύνθημα και το βραζιλιάνικο ρυθμό, μέσα από σύντομα βίντεο με mini χορογραφίες Samba, που από το σπίτι θα μας μεταφέρουν στη φημισμένη Κόπα Καμπάνα, βοηθώντας μας παράλληλα να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας

Στο τέλος κάθε χορογραφίας, οι δύο χορευτές ανακοινώνουν τη θερμοκρασία της ημέρας, χρησιμοποιώντας τα σώματά τους ως δείκτες, επισημαίνοντας στους fans των δημητριακών Fitness® πως η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει και το καλοκαίρι είναι κοντά.

Χορέψτε για την υγεία σας!

Ο χορός έχει πολλαπλά οφέλη για τη σωματική υγεία και τη διατήρηση της γυναικείας γραμμής. Όμως, τα πλεονεκτήματα της χορευτικής άσκησης, είναι αρκετά περισσότερα. Ο χορός έχει την ικανότητα να βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία του εγκεφάλου, να προστατεύει το πιο σημαντικό όργανο του σώματος –την καρδιά να ενδυναμώνει συνολικά τον οργανισμό, χαρίζοντας ψυχική ευφορία και ευεξία. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι μια μικρή ώθηση για να βρείτε το ρυθμό σας! Τα Fitness® φροντίζουν γι’ αυτό και σας πάνε χορεύοντας στην παραλία με τη Μαίρη! Μπείτε στην επίσημη σελίδα τους στο facebook (https://www.facebook.com/NestleFitness.GR) και βγείτε στην παραλία πιο ανανεωμένοι από ποτέ!

Με τα δημητριακά ολικής αλέσεως Fitness® της Nestlé, η διατήρηση της γραμμής σας γίνεται ένα ευχάριστο χορευτικό παιχνίδι. Απολαύστε τα αγαπημένα σας δημητριακά και διασκεδάστε χορεύοντας samba! 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.