Η ελληνική μπύρα ζ εζα premium beer επίσημος χορηγός απόλαυσης στo 1ο Φεστιβάλ Μπίρας Βύρωνα

Στο Θέατρο Βράχων «Μελίνας Μερκούρη» του Δήμου Βύρωνα πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο (26-29/05/16) Φεστιβάλ Μπίρας “The RockFest” 2016. Με διοργανωτές τη Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με τους “Έλληνες Φίλους της Μπίρας”, υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα και της Περιφέρειας Αττικής,     με  Επίσημο Χορηγό Απόλαυσης την ελληνική μπύρα ζ εζα  premium beer.

Δημιουργήθηκε μια όαση γεύσεων και διασκέδασης στον εντυπωσιακό χώρο του θεάτρου Βράχων, για όλους τους  φίλους της μπύρας και μη της Αττικής . Συλλεκτικά μπλουζάκια, ποτήρια από διάφορα στυλ μπίρας, κεραμικά συλλεκτικά ποτήρια και άλλα είδη ήταν προς διάθεση με στόχο την προώθηση της κουλτούρας της μπίρας στην Ελλάδα.

Ένα εξαιρετικό Line Up έφερε στο φεστιβάλ ανήσυχα νιάτα αλλά και μεγαλύτερους που αγαπούν τη ροκ και πίνουν ποιοτική μπίρα. Το Φεστιβάλ συνόδευσαν μεταξύ άλλων  με την πιο ροκ τους διάθεση οι  The Big Noise Attack,οι  Mechanimal, οι Mr. Highway Band, οι Wish Upon A Star,οι CYANNA MERCURY, οι Α Victim of Society, οι Tango with Lions, οι Ribbons of Euphoria και οι Dustbowl. Dj sets . Με ένταση και πολύ πάθος, κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να ακούσει αγαπημένες  Ροκ επιτυχίες, απολαμβάνοντας πέρα από την παγωμένη ζ εζα  premium beer  και τις υπόλοιπες παραγόμενες μπύρες της ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία, την Pils HELLAS, την BLUE island, την Βerlin και την ODYSSEY. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.