Από τον Τάσο Αντωνίου,
Ποιος είπε ότι το παγωτό τρώγεται μόνο το καλοκαίρι; Αυτοί που ξέρουν το απολαμβάνουν κυρίως τον χειμώνα. Όσοι ταξιδέψετε φέτος τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες του εξωτερικού, μην ξαφνιαστείτε αν δείτε ουρές για ένα χωνάκι ή μπολάκι παγωτό, ακόμη κι αν χιονίζει. Έτσι και εμείς, σκεφτήκαμε να κάνουμε τον χειμώνα καλοκαίρι και να αναβαθμίσουμε μερικές all time classic χειμερινές συνήθειες με τα αγαπημένα μας παγωτά Nestlé!
Εσπρέσο αφογκάτο με NIRVANA Pralines and Cream
Συνταγή που ετοιμάζεις σε 1 λεπτό! Γρήγορη, εύκολη, σου χαρίζει έναν άσο στο μανίκι για εκείνα τα πρωινά που ο σκέτος καφές απλώς δεν είναι αρκετός. Ο εσπρέσο συναντά το NIRVANA Pralines and Cream, μία ιεροτελεστία απόλαυσης με καραμελωμένα καρύδια πεκάν, σιρόπι καραμέλας και παγωτό καραμέλας. Ο συνδυασμός του εσπρέσο με την υπέροχη γλυκιά γεύση της καραμέλας κάνουν ένα μίνι πάρτι στο ποτήρι και τον ουρανίσκο σου. Βρες τη συνταγή εδώ.
Μήλο με γέμιση από ALOMA Straciatella
Το απογευματινό σου μήλο μόλις έγινε 100 φορές πιο cool. Απλώς κόβεις το πάνω μέρος του μήλου, αφαιρείς το εσωτερικό με το κουτάλι παγωτού και προσθέτεις μια γενναία μπάλα το ALOMA Straciatella. Δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην τρως φρούτα τώρα πια! Βρες τη συνταγή εδώ.
Σούπα σοκολάτας με ALOMA Βανίλια – Σοκολάτα – Φράουλα
Η φάση είναι ως εξής: μπαίνεις στην κουζίνα, φτιάχνεις τη σούπα σοκολάτας (μόνο τέσσερα υλικά χρειάζεσαι για τη συνταγή, τι άλλο να ζητήσει κανείς;), βάζεις μία ή δύο ή τρεις μπάλες ALOMA Βανίλια – Σοκολάτα – Φράουλα, κουκουλώνεσαι με κουβέρτα στον καναπέ και ξεκινάς μαραθώνιο Home Alone. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για να χουχουλιάσεις τις γιορτές; Βρες τη συνταγή – κόλαση εδώ.