Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

ταρτάρ μοσχαρίσιο

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Συνταγή για μοσχαρίσιο ταρτάρ. Φτιάξτε αυθεντικό ταρτάρ μοσχαριού και απολαύστε το ως ορεκτικό. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες και καλό κόκκινο κρασί, ως είθισται στη Γαλλία.
Prep Time10 λεπτά
Cook Time5 λεπτά
Total Time15 λεπτά

Ingredients

  • 100 γρ. μοσχάρι φιλέτο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 2 μικρά κρεμμύδια εσαλότς ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
  • 2 κ.σ. μικρή κάπαρη
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. worcestershire sauce
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • κ.σ. ξύδι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Instructions

  • Κόβουμε το μοσχάρι φιλέτο με πολύ κοφτερό μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες, περίπου 0,5 εκ. Στη συνέχεια κόβουμε τις φέτες σε λωρίδες και μετά ξανά σε κομματάκια, μέχρι να έχουμε έναν κιμά.
  • Βάζουμε το κρέας και όλα τα υλικά σε μπoλ και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια για 3 περίπου λεπτά.
  • Σερβίρουμε με ένα κρόκο ωμού αβγού απο πάνω ή ένα αβγό τηγανητό!
  • Συνταγή και φωτογραφία: Nικόλαος Πυλαρινός
  • Advertisement
    Δεν υπάρχουν σχόλια.

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.