ΑρχικήΣυνταγέςΚρέαςΤαρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique. Μια συνταγή που πρέπει ο κάθε ενημερωμένος foodie να έχει δοκιμάσει.

ταρτάρ μοσχαρίσιο Συνταγή
Εκτύπωση

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Συνταγή για μοσχαρίσιο ταρτάρ. Φτιάξτε αυθεντικό ταρτάρ μοσχαριού και απολαύστε το ως ορεκτικό. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες και καλό κόκκινο κρασί, ως είθισται στη Γαλλία.
Πιάτο Κυρίως πιάτα
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique
Προετοιμασία 10 λεπτά
Εκτέλεση 5 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Μερίδες 1
Θερμίδες 434θερμίδες

Υλικά

  • 100 γρ. μοσχάρι φιλέτο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 2 μικρά κρεμμύδια εσαλότς ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
  • 2 κ.σ. μικρή κάπαρη
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. worcestershire sauce
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • κ.σ. ξύδι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε το μοσχάρι φιλέτο με πολύ κοφτερό μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες, περίπου 0,5 εκ. Στη συνέχεια κόβουμε τις φέτες σε λωρίδες και μετά ξανά σε κομματάκια, μέχρι να έχουμε έναν κιμά.
  • Βάζουμε το κρέας και όλα τα υλικά σε μπoλ και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια για 3 περίπου λεπτά.
  • Σερβίρουμε με ένα κρόκο ωμού αβγού απο πάνω ή ένα αβγό τηγανητό!

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Η καλύτερη συνταγή για Πορτοκαλόπιτα. Δοκιμάστε την σήμερα!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κουλούρια Θεσσαλονίκης

Εύκολα, αφράτα, γρήγορα και με ελάχιστες θερμίδες σπιτικά κουλούρια Θεσσαλονίκης! Δείτε την υπέροχη συνταγή.

Πώς να ψήσετε τέλεια μπριζόλα Tomahawk

Η ωραιότερη μπριζόλα Tomahawk με λαχταριστό, ζουμερό κρέας και καραμελωμένη κρούστα για όσους αγαπούν το καλό κρέας και το BBQ!

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Η πιο αγαπημένη μαμαδίστικη συνταγή για ζουμερό κοτόπουλο, τραγανή κρούστα και χρυσαφένιες πατάτες που λιώνουν στο στόμα!

Περισσότερα άρθρα

6 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις μακαρονάδα

Τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα!

Τα 6 μυστικά για καταπληκτική ζύμη για τάρτα

Μάθετε τα μυστικά για τις καλύτερες σπιτικές τάρτες.

Κουρκούτι για μπακαλιάρο: μάθε τα μυστικά

Από κουρκούτι για μπακαλιάρο τηγανητό πώς πάμε;

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ