Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

ταρτάρ μοσχαρίσιο Συνταγή

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique. Μια συνταγή που πρέπει ο κάθε ενημερωμένος foodie να έχει δοκιμάσει.

ταρτάρ μοσχαρίσιο Συνταγή
Εκτύπωση

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Συνταγή για μοσχαρίσιο ταρτάρ. Φτιάξτε αυθεντικό ταρτάρ μοσχαριού και απολαύστε το ως ορεκτικό. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες και καλό κόκκινο κρασί, ως είθισται στη Γαλλία.
Πιάτο Κυρίως πιάτα
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique
Προετοιμασία 10 λεπτά
Εκτέλεση 5 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Μερίδες 1
Θερμίδες 434θερμίδες

Υλικά

  • 100 γρ. μοσχάρι φιλέτο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 2 μικρά κρεμμύδια εσαλότς ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
  • 2 κ.σ. μικρή κάπαρη
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. worcestershire sauce
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • κ.σ. ξύδι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε το μοσχάρι φιλέτο με πολύ κοφτερό μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες, περίπου 0,5 εκ. Στη συνέχεια κόβουμε τις φέτες σε λωρίδες και μετά ξανά σε κομματάκια, μέχρι να έχουμε έναν κιμά.
  • Βάζουμε το κρέας και όλα τα υλικά σε μπoλ και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια για 3 περίπου λεπτά.
  • Σερβίρουμε με ένα κρόκο ωμού αβγού απο πάνω ή ένα αβγό τηγανητό!

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Η καλύτερη συνταγή για Πορτοκαλόπιτα. Δοκιμάστε την σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή