ΑρχικήΆρθραΤσάι και Όπερα στο ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Τσάι και Όπερα στο ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Β Β. & Μ. Θεοχαράκη, στο κέντρο της Αθήνας, εγκαινιάζει την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου μια σειρά διαλέξεων με θέμα την όπερα.

Η όπερα γεννήθηκε στη Φλωρεντία του τέλους της Αναγέννησης ως προσπάθεια αναβίωσης της αρχαίας αττικής τραγωδίας. Ο συγγραφέας και μουσικολόγος, Φώτης Παπαθανασίου, μας συνοδεύει σ’ ένα οδοιπορικό στους μεγάλους χώρους της όπερας από το Teatro La Fenice της Βενετίας και τη Σκάλα του Μιλάνου έως το Παρίσι, το Bayreuth και την όπερα του Πολιτιστικού Κέντρου Σταύρος Νιάρχος.  Οι διαλέψεις θα πραγματοποιηθούν στο Café Merlin του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, που λειτουργεί στον πρώτο όροφο,  συνοδεία ποικιλιών τσαγιού Mariage Frères και βουτημάτων.

Ημερομηνίες διαλέξεων: 30/10/2014 και  6,13,20, 27/11/2014

Ώρα: 18.00-20.00

Μεμονωμένη διάλεξη: 10 και  5 € 

Πληροφορίες: 210 3611 206

 

Ίδρυμα  Β. & Μ. Θεοχαράκη

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
Αθήνα

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σαλάτα με πορτοκάλι, blue cheese και καρύδια

Υπέροχη πράσινη σαλάτα, ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα. Σίγουρα θα την φτιάξετε ξανά και ξανά.

Κέικ γεμιστό με μαρμελάδα

Κέικ γεμιστό με μαρμελάδα. Συνταγή για καλοκαιρινό κέικ με φρούτα που θα συνοδεύσει ιδανικά τον καφέ σας. Θα το λατρέψετε!Κέικ γεμιστό με μαρμελάδα Κέικ γεμιστό...

Περισσότερα άρθρα

Πώς θα πετύχεις το τέλειο τσίζκεικ

Μυστικά και tips για το πιο νόστιμο σπιτικό cheesecake.

Σπιτικές γρανίτες

Bonus συνταγή για γρανίτα με λεμόνι και μέντα.

Πώς να μαγειρέψεις παντζάρια χωρίς να λερώσεις την κουζίνα

Μαγειρέψτε παντζάρια εύκολα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα, με αυτές τις δυο πανεύκολες μεθόδους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ