Αέρας φρεσκάδας στο IKEA Αεροδρόμιο!

Βόλτα στα IKEA σημαίνει βόλτα για ανανέωση, νέες ιδέες και χαλάρωση ανάμεσα στα αναπαυτικά έπιπλα, τα πρωτότυπα αντικείμενα για το σπίτι και φυσικά τις κουζίνες που θυμίζουν σκηνικό ταινίας! Μετά από την περιπλάνηση στους διαδρόμους του καταστήματος IKEA Αεροδρόμιο, απαραίτητη στάση για break είναι το ανανεωμένο εστιατόριο IKEA και IKEA café, τα οποία εγκαινιάστηκαν στις 20 Ιουνίου. Εκεί βρέθηκαν και ο Ρυθμός 94,8 με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ευθύμη Ζησάκη, οι οποίοι διασκέδασαν με τον κόσμο, μαζί με πολλά δώρα IKEA για μικρούς και μεγάλους.

Στο ανανεωμένο εστιατόριο στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, όλοι μπορούν να απολαύσουν νόστιμα πιάτα, στο περιβάλλον που τους ταιριάζει ανάλογα με τη διάθεσή και τις ανάγκες τους.

Ο χώρος είναι ενιαίος με μικρά, χαμηλά χωρίσματα, που δεν εμποδίζουν τη γενική θέα και επιτρέπουν στο φυσικό φως να περάσει στο χώρο. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί χώρος ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Εκεί υπάρχει ένας μικρός «παιδότοπος», παιδικά καρεκλάκια καθώς και παροχές για το ζέσταμα φαγητού. 

Για όσους επιθυμούν να «τσιμπήσουν» κάτι γρήγορα, υπάρχουν ψηλά τραπέζια και σκαμπό, ενώ όσοι αποφασίσουν να χαλαρώσουν, μπορούν να το κάνουν στο χώρο με τους άνετους καναπέδες, διαβάζοντας την εφημερίδα τους. Ακόμα, όσοι θελήσουν μπορούν να «συνδεθούν» με το δωρεάν wi-fi που υπάρχει στο χώρο αλλά και να φορτίσουν τις συσκευές τους στις θέσεις που έχουν δημιουργηθεί στις ειδικές γωνιές του εστιατορίου.

Δεν ανανεώθηκε όμως μόνο το εστιατόριο ΙΚΕΑ, αλλά και το ΙΚΕΑ café, στην είσοδο του καταστήματος όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει ολόφρεσκο καφέ (με πιστοποίηση UTZ) από έμπειρο προσωπικό, διάφορες λιχουδιές ή το all time classic παγωτό, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον ΙΚΕΑ.

Τα Σάββατα είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε την πρωινή σας βόλτα στο κατάστημα IKEA Αεροδρόμιο απολαμβάνοντας δροσερό freddo cappuccino και αγαπημένες γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.