ΑρχικήΆρθραΑγιονέρι - The Last Barrel Series 2021

Αγιονέρι – The Last Barrel Series 2021

Το Αγιονέρι – The Last Barrel έκανε την επίσημη εμφάνισή του πέρυσι, με τον αποσταγματοποιό Κώστα Τσιλιλή και την ομάδα του να μοιράζονται με το κοινό, για πρώτη φορά, μια αγαπημένη συνήθεια ξεχωριστής σημασίας για τους ίδιους: το άνοιγμα του τελευταίου βαρελιού με το τσίπουρο Αγιονέρι, της χρονιάς. 

«Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε την παράδοση του The Last Barrel, της δημιουργίας μιας συλλεκτικής φιάλης, ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας και σημασίας για εμάς. Παραδοσιακά, στο πέρασμα των χρόνων, το τελευταίο βαρέλι με Αγιονέρι που αποσφραγίζαμε το απολαμβάναμε με φίλους και γνωστούς. Με ενθουσιασμό και συγκίνηση βλέπουμε αυτή την παρέα να μεγαλώνει και γι’ αυτό δημιουργήσαμε, και φέτος, την ειδική συλλεκτική έκδοση του The Last Barrel» δηλώνει ο Κώστας Τσιλιλής.

Από το τελευταίο βαρέλι του 2021 δημιουργήθηκαν 645 συλλεκτικές, χειρόγραφα αριθμημένες, φιάλες που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες. Στην εορταστική  συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα νόμισμα που φιλοτεχνήθηκε με έμπνευση από τα ιδιαίτερα βαρέλια στα οποία ωριμάζει το Αγιονέρι, καθώς η βελούδινη γεύση του οφείλεται στο χρόνο παραμονής του σε αυτά. 

Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς. 

Το Αγιονέρι – The Last Barrel Series 2021, θα διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες και e-shops.

Το προϊόν διανέμεται από την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μηλόπιτα μαρτίνι

Μηλόπιτα σε μαρτίνι να την πιεις στο ποτήρι!

Μακαρόνια γεμιστά με κοτόπουλο και τυρί

Μία πεντανόστιμη συνταγή για ζυμαρικά κοχύλια με γέμιση από τυρί και κοτόπουλο που κλέβει την παράσταση.

Λαζάνια με τυρί και κοτόπουλο

Λαζάνια με τυρί και κοτόπουλο από τον Τάσο Αντωνίου. Λαχταριστή συνταγή με λιωμένα τυριά και το κοτόπουλο που έχει περισσέψει από χθες. Δοκιμάστε τα πεντανόστιμα λαζάνια του Τάσου!

Περισσότερα άρθρα

5 φαγητά που πρέπει να ξέρεις να φτιάχνεις

Γιατί να αγοράζουμε έτοιμα φαγητά όταν μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας;

Υπέροχες κρύες σούπες για να αντισταθείς στη ζέστη!

Οι καλοκαιρινές σούπες τρώγονται κρύες και σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ.

Μάρτιος: φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Δείτε ποια είναι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής για τον μήνα Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ