Προσοχή! Ανάκληση σοκολατούχου ροφήματος με μη εγκεκριμένα συστατικά

Στην άμεση ανάκληση σοκολατούχου ροφήματος προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, διαπιστώθηκαν να αναγράφονται στη συσκευασία του ροφήματος συστατικά τα οποία δεν είναι εγκεκριμένα για τρόφιμα.

Πρόκειται για το σοκολατούχο ρόφημα «IASIS Σοκολατούχο Ρόφημα Choco Slim», σε συσκευασία των 175g ανά τεμάχιο. Μετά από έλεγχο στον κατάλογο των συστατικών του, διαπιστώθηκε ότι το προϊόν περιέχει τα μη εγκεκριμένα για τα τρόφιμα συστατικά «Rhodiola rosea» και «ρίζα Gonyak». Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση όλων των παρτίδων του ανωτέρω προϊόντος που περιέχουν τα μη εγκεκριμένα για τα τρόφιμα συστατικά «Rhodiola rosea» και «ρίζα Gonyak», ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω σοκολατούχο ρόφημα, το οποίο περιέχει τα μη εγκεκριμένα συστατικά, ανεξαρτήτου παρτίδας, να μην το καταναλώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «IASIS Σοκολατούχο Ρόφημα Choco Slim» έχει διαφημιστεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από εκπομπές του Έψιλον από παρουσιάστριες όπως η Ναταλία Γερμανού, η Αννίτα Πάνια και η Εύη Βατίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.