Aρωματισμένο νερό

Συνταγή για αρωματισμένο νερό με πεπόνι, αγγούρι και λάιμ!
Aρωματισμένο νερό

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το πεπόνι, το λάιμ και το αγγούρι σε μια μεγάλη κανάτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε 4 – 5 φύλλα μέντας κομμένα σε κομμάτια, και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά για να δώσουν όλα τα αρώματά τους.

Ρίχνουμε νερό στη κανάτα, καλύπτουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες ή ιδανικά όλο το βράδυ. Όσο πιο πολύ ώρα αφήσουμε το νερό με τα υπόλοιπα υλικά τόσο πιο έντονη θα είναι η γεύση.

Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με πάγο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνταγή με φρούτα της αρεσκείας σας κάθε εποχή, όπως καρπούζι, πορτοκάλια, φράουλες, φραμπουάζ, καθώς και μυρωδικά όπως μέντα, δεντρολίβανο, κάρδαμο ή βασιλικό. Το παν είναι ο πειραματισμός!