ΑρχικήΆρθραAΘΗΝΕΟ#7: H νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ

AΘΗΝΕΟ#7: H νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ

Το ΑΘΗΝΕΟ, ο πρώτος χώρος δημιουργικής Ζυθοποιίας της Αθήνας, πιστό στην υπόσχεσή του να δημιουργεί μία μπύρα για κάθε εποχή, παρουσιάζει την ΑΘΗΝΕΟ#7 μια γνήσια Dark Lager, εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά του Χειμώνα.

Η ΑΘΗΝΕΟ #7 είναι μια Dark Lager, με έντονη παρουσία λυκίσκων και 6,5% αλκοόλ, θολό σκουρόχρωμο χρώμα και πλούσιο άρωμα που παραπέμπει σε γεμάτο μπουκέτο από ώριμα φρούτα. Η  δυνατή της γεύση με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ένταση στη πικράδα, είναι έτοιμη να γοητεύσει τους φανατικούς λάτρεις του είδους και να συνοδεύσει ιδανικά τις χειμωνιάτικες στιγμές.

Στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ παρασκευάζονται μπίρες lager, με προσθήκη εκλεκτών τοπικών προϊόντων αλλά και μπίρες Ale διαφόρων τύπων, με πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις. Οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ βγαίνουν σε μικρές παρτίδες, είναι διαθέσιμες και είναι διαθέσιμες μόνο σε βαρέλι και σε επιλεγμένα σημεία* στην Αθήνα και αλλάζουν κάθε εποχή. 

Το ΑΘΗΝΕΟ δημιουργεί μια  μπίρα για κάθε εποχή: Τέσσερις μπίρες κάθε χρονιά, η κάθε μια εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εποχής: άνοιξη/καλοκαίρι: ανοιχτόχρωμες, φρουτώδεις, δροσερές, Φθινόπωρο/Χειμώνα: σκουρόχρωμες και έντονα αρωματικές.

Το ΑΘΗΝΕΟ είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε Σάββατο και με ελεύθερη είσοδο προσφέροντας μια γνωριμία με το χώρο και δοκιμή των χειροποίητων συνταγών που παράγονται στα καζάνια του. Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εικαστική έκθεση «Το Κριθάρι: η Σπορά» με έργα 9 Ελλήνων καλλιτεχνών .

ΑΘΗΝΕΟ

Λ. Κηφισού 102, 122 41 Αιγάλεω.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μακαρόν

Συνταγή για υπέροχα μακαρόν!

Παγωμένη κρέμα με σοκοπάστα

Παγωμένη κρέμα με σοκοπάστα σαν παγωτό!

Αλμυρές τηγανίτες με πράσα

Συνταγή για αλμυρές τηγανίτες με πράσα.

Περισσότερα άρθρα

Το μενού της εβδομάδας (20/1 – 25/1)

Το μενού της εβδομάδας με εύκολες, νόστιμες και γρήγορες συνταγές ιδανικές για το καλοκαίρι από τον αγαπημένο μας Τάσο Αντωνίου.

Τα 3 μεγάλα λάθη που κάνουμε με τους ξηρούς καρπούς

Λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε και αποθηκεύουμε ξηρούς καρπούς. Αυτά είναι τα μυστικά για να διατηρήσετε ολόφρεσκους τους ξηρούς καρπούς!

Κουρκούτι για μπακαλιάρο: μάθε τα μυστικά

Από κουρκούτι για μπακαλιάρο τηγανητό πώς πάμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ