ΑρχικήΆρθραAΘΗΝΕΟ#7: H νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ

AΘΗΝΕΟ#7: H νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ

Το ΑΘΗΝΕΟ, ο πρώτος χώρος δημιουργικής Ζυθοποιίας της Αθήνας, πιστό στην υπόσχεσή του να δημιουργεί μία μπύρα για κάθε εποχή, παρουσιάζει την ΑΘΗΝΕΟ#7 μια γνήσια Dark Lager, εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά του Χειμώνα.

Η ΑΘΗΝΕΟ #7 είναι μια Dark Lager, με έντονη παρουσία λυκίσκων και 6,5% αλκοόλ, θολό σκουρόχρωμο χρώμα και πλούσιο άρωμα που παραπέμπει σε γεμάτο μπουκέτο από ώριμα φρούτα. Η  δυνατή της γεύση με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ένταση στη πικράδα, είναι έτοιμη να γοητεύσει τους φανατικούς λάτρεις του είδους και να συνοδεύσει ιδανικά τις χειμωνιάτικες στιγμές.

Στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ παρασκευάζονται μπίρες lager, με προσθήκη εκλεκτών τοπικών προϊόντων αλλά και μπίρες Ale διαφόρων τύπων, με πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις. Οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ βγαίνουν σε μικρές παρτίδες, είναι διαθέσιμες και είναι διαθέσιμες μόνο σε βαρέλι και σε επιλεγμένα σημεία* στην Αθήνα και αλλάζουν κάθε εποχή. 

Το ΑΘΗΝΕΟ δημιουργεί μια  μπίρα για κάθε εποχή: Τέσσερις μπίρες κάθε χρονιά, η κάθε μια εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εποχής: άνοιξη/καλοκαίρι: ανοιχτόχρωμες, φρουτώδεις, δροσερές, Φθινόπωρο/Χειμώνα: σκουρόχρωμες και έντονα αρωματικές.

Το ΑΘΗΝΕΟ είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε Σάββατο και με ελεύθερη είσοδο προσφέροντας μια γνωριμία με το χώρο και δοκιμή των χειροποίητων συνταγών που παράγονται στα καζάνια του. Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εικαστική έκθεση «Το Κριθάρι: η Σπορά» με έργα 9 Ελλήνων καλλιτεχνών .

ΑΘΗΝΕΟ

Λ. Κηφισού 102, 122 41 Αιγάλεω.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Pancakes χωρίς γλουτένη

Αφράτα και πεντανόστιμα pancakes χωρίς γλουτένη. Μια υγιεινή συνταγή με απλά υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα και εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα.

Κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ (mocktail) με ρόδι

Ένα πολύ εύκολο και αρωματικό κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ με ρόδι.

Τάρτα Tatin με αχλάδια

Συνταγή για τάρτα Tatin με αχλάδια!

Περισσότερα άρθρα

Η διατροφή του Πάσχα

Τι πρέπει να προσέξουμε στη διατροφή μας κατά την περίοδο του Πάσχα;

Πώς να μαγειρέψεις παντζάρια χωρίς να λερώσεις την κουζίνα

Μαγειρέψτε παντζάρια εύκολα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα, με αυτές τις δυο πανεύκολες μεθόδους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ