Αυτό είναι το κρασί των Simpsons

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Η οικογένεια Simpsons είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας σειρές κινουμένων σχεδίων. Απίστευτες ατάκες, οικογενειακές στιγμές καθημερινής τρέλας, ιδιαίτερο στυλ και τρόπος ζωής από μια οικογένεια που λατρεύει, όπως κι εμείς, το καλό φαγητό.

Τώρα, ο Homer και η Marge γίνονται πηγή έμπνευσης για το μπουκάλι ενός κρασιού με την ονομασία ‘’Wine, or maybe not’’. Πίσω από την πρωτότυπη αυτή ιδέα βρίσκονται δυο Ρώσοι σχεδιαστές, οι Constantin Bolimond και Dmitry Patsukevich που επηρεάστηκαν για τα χρώματα από τις δυο βασικούς πρωταγωνιστές της αμερικανικής σειράς κι από τον Ολλανδό ζωγράφο Piet Mondrian για τα γραφικά των μπουκαλιών.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το κρασί δημιουργήθηκε το 1987, τη χρονιά δηλαδή που η οικογένεια Simpson έκανε το ντεμπούτο της στην αμερικανική τηλεόραση. Βέβαια, το κρασί δεν βγήκε στις αγορές ενώ εδώ και 26 χρόνια η συνταγή παρασκευής του παραμένει μυστική. Μάλιστα, σε κάθε φιάλη η αναλογία των συστατικών είναι διαφορετική, ώστε να αλλάζει γεύση κάθε φορά, γεγονός που το καθιστά μοναδικό, όπως εξάλλου είναι και οι Simpsons και το έργο του Piet Mondrian.

Αν τελικά δεχτεί την πρόταση και η εταιρεία παραγωγής της δημοφιλούς σειράς, το κρασί των Simpsons θα έχει τη δική του ιστοσελίδα που θα φέρει μάλιστα τα ονόματα του Homer και της Marge.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.