ΑρχικήΔελτία ΤύπουΤο Birdman Athens φιλοξενεί τους Braun και Rizzo από το Λονδίνο

Το Birdman Athens φιλοξενεί τους Braun και Rizzo από το Λονδίνο

Από τον Τάσο Αντωνίου

Ένα exclusive pop-up event με έμφαση στο Sake και το Shochu στα πλαίσια του Athens Bar Week.

Το Birdman, το γνωστό Japanese bar + grill στο κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί στις 8 Νοεμβρίου δύο bartenders από τη δυναμική σκηνή των μπαρ του Λονδίνου, τον Francesco Braun και τον Pietro Rizzo. Για μια μόνο βραδιά θα επιμεληθούν μια ξεχωριστή εμπειρία, αναδεικνύοντας την τέχνη των ιαπωνικών αποσταγμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στα cocktails με sake και shochu.

Ο Francesco Braun, είναι πρωτοπόρος στον κόσμο των ιαπωνικών αποσταγμάτων. Γνωστός για την εξειδίκευσή του στα sake, shochu και Awamori, ο Francesco θα παρουσιάσει στο φετινό Bar Show ένα σεμινάριο για την κοινότητα του bartending με έμφαση σε αυτές τις κατηγορίες. Μαζί του, ο Pietro Rizzo, bar manager στο The Aubrey, το γνωστό μπαρ και εστιατόριο με τις ιαπωνικές επιρροές στο Mandarin Oriental του Λονδίνου. Ο Pietro φέρνει τις εμπειρίες και τη δημιουργικότητά του, υποσχόμενος έναν μοναδικό συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών. Οι δυο τους θα βρίσκονται στην μπάρα του Birdman μετά τις 10:00 μμ ετοιμάζοντας πέντε διαφορετικά cocktails.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πίτσα σε αραβική πίτα

Συνταγή για ατομικές πίτσες σε αραβική πίτα!

Χοιρινό φιλέτο με γέμιση από κάστανα

Μία ιδιαίτερη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι που συνδυάζει μοναδικά το κάστανο με το φασκόμηλο!

Μαρμελάδα βερύκοκο με τζίντζερ

Υπέροχο καλοκαιρινή μαρμελάδα βερίκοκο! Διαλέξτε ώριμα βερίκοκα ποικιλίας Διαμαντοπούλου για τη μαρμελάδα. Προσθέστε λίγο τζίντζερ για να αναδείξετε τα αρώματα και την πλούσια γεύση της μαρμελάδας.

Περισσότερα άρθρα

5 λόγοι να κάνεις σήμερα αποχή από το κρέας

Σκέφτεσαι να κόψεις το κρέας;  Σου δίνουμε 5 καλούς λόγους να κάνεις αποχή από το κρέας.

6 λάθη που κάνετε όταν φτιάχνετε σάλτσα για ζυμαρικά

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνετε όταν φτιάχνετε σάλτσα ζυμαρικά. Δείτε πώς θα τα διορθώσετε εύκολα και γρήγορα!

Πασχαλινό αρνί: και στον φούρνο τέλειο!

Πασχαλινό αρνάκι στον φούρνο: μυστικά για ζουμερό αρνί με τραγανή πετσούλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ