ΑρχικήΔελτία ΤύπουΤο Birdman Athens φιλοξενεί τους Braun και Rizzo από το Λονδίνο

Το Birdman Athens φιλοξενεί τους Braun και Rizzo από το Λονδίνο

Από τον Τάσο Αντωνίου

Ένα exclusive pop-up event με έμφαση στο Sake και το Shochu στα πλαίσια του Athens Bar Week.

Το Birdman, το γνωστό Japanese bar + grill στο κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί στις 8 Νοεμβρίου δύο bartenders από τη δυναμική σκηνή των μπαρ του Λονδίνου, τον Francesco Braun και τον Pietro Rizzo. Για μια μόνο βραδιά θα επιμεληθούν μια ξεχωριστή εμπειρία, αναδεικνύοντας την τέχνη των ιαπωνικών αποσταγμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στα cocktails με sake και shochu.

Ο Francesco Braun, είναι πρωτοπόρος στον κόσμο των ιαπωνικών αποσταγμάτων. Γνωστός για την εξειδίκευσή του στα sake, shochu και Awamori, ο Francesco θα παρουσιάσει στο φετινό Bar Show ένα σεμινάριο για την κοινότητα του bartending με έμφαση σε αυτές τις κατηγορίες. Μαζί του, ο Pietro Rizzo, bar manager στο The Aubrey, το γνωστό μπαρ και εστιατόριο με τις ιαπωνικές επιρροές στο Mandarin Oriental του Λονδίνου. Ο Pietro φέρνει τις εμπειρίες και τη δημιουργικότητά του, υποσχόμενος έναν μοναδικό συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών. Οι δυο τους θα βρίσκονται στην μπάρα του Birdman μετά τις 10:00 μμ ετοιμάζοντας πέντε διαφορετικά cocktails.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κέικ λεμονιού

Συνταγή για κέικ γεμιστό με κρέμα λεμονιού!

Παστίτσιο

Παστίτσιο σαν της μαμάς με αφράτη, βελούδινη μπεσαμέλ και ζουμερό αρωματικό κιμά, από τον Τάσο Αντωνίου!

Γιορτινό κοκτέιλ σαμπάνιας

Πανεύκολη συνταγή για το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο κοκτέιλ!

Περισσότερα άρθρα

Κορονοϊός και μαγειρική: 14 συνταγές για την καραντίνα

Δείτε τις 14 συνταγές για την καραντίνα που θα φτιάξετε με ό,τι υλικά έχετε στην κουζίνα σας.

Μαντεμένια σκεύη: 7 καλοί λόγοι να τα επιλέξετε

Μαντεμένια σκεύη ή συμβατικά σκεύη; Σας δίνουμε 7 καλούς λόγους να μαγειρεύετε στο εξής με μαντεμένια σκεύη!

Φτιάξε το τέλειο ριζότο, μπορείς!

Η συνταγή της επιτυχίας για τέλειο χυλωμένο ριζότο με al dente ρύζι που "κρατάει" στο δόντι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ