Τσίζμπεργκερ

Συνταγή για απιθανο τσίζμπεργκερ !
Τσίζμπεργκερ

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κιμά μας σε ένα μπολ, προσθέτουμε λίγο κρύο νερό, αλάτι και πιπέρι και τον ζυμώνουμε καλά. Κατόπιν τον αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.

Σχηματίζουμε 4 μπιφτέκια περίπου με πάχος περίπου 1,5 εκ. Αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές και όχι μέσα στο μείγμα. Τα τοποθετούμε στο γκριλ και ψήνουμε για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Όσο λιγότερο τα ψήσουμε, τόσο πιο ζουμερά θα είναι.

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε για λίγο στη σχάρα. Μόλις είναι έτοιμα τα μπιφτέκια βάζουμε από πάνω μια φέτα τυρί Provolone για να λιώσει. Αλείφουμε τα ψωμάκια με μουστάρδα και κέτσαπ και από πάνω βάζουμε το μπιφτέκι, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, την ντομάτα και την πράσινη σαλάτα.