Μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ

Εκτύπωση

Μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ

Πιάτο Κυρίως πιάτα
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ
Θερμίδες 560θερμίδες

Υλικά

  • 250  γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 10 ml ελαιόλαδο
  • 50  γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 50  γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
  • 50  γρ. φρέσκα μανιτάρια
  • 80  γρμ. σάλτσα café de Paris
  • 20 γρ. πράσινα σπαράγγια

Εκτέλεση

  • Σοτάρουμε το φιλέτο και αφήνουμε στην άκρη. Αφού έχουμε ψιλοκόψει όλα τα μανιτάρια μας, τα σοτάρουμε ελαφρώς. Κατόπιν, βράζουμε τα σπαράγγια για δυο λεπτά. Σερβίρουμε στο πιάτο αρχικά τα μανιτάρια, στη συνέχεια το φιλέτο και από πάνω τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με τη σάλτσα café de Paris και σερβίρουμε.
1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή