Μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ

Μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ
Υλικά
  • 250  γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 10 ml ελαιόλαδο
  • 50  γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 50  γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
  • 50  γρ. φρέσκα μανιτάρια
  • 80  γρμ. σάλτσα café de Paris
  • 20 γρ. πράσινα σπαράγγια
Εκτέλεση
  1. Σοτάρουμε το φιλέτο και αφήνουμε στην άκρη. Αφού έχουμε ψιλοκόψει όλα τα μανιτάρια μας, τα σοτάρουμε ελαφρώς. Κατόπιν, βράζουμε τα σπαράγγια για δυο λεπτά. Σερβίρουμε στο πιάτο αρχικά τα μανιτάρια, στη συνέχεια το φιλέτο και από πάνω τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με τη σάλτσα café de Paris και σερβίρουμε.

  2. Φωτογραφία: Τάσος Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.