Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα

Μακαρονάδα με λιαστή ντομάτα
Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα
Προετοιμασία
10 λεπτά
Εκτέλεση
10 λεπτά
Συν. Χρόνος
20 λεπτά
 
Πικάντικη μακαρονάδα με λιαστή ντομάτα και μπούκοβο. Δοκιμάστε αυτή τη μακαρονάδα με λιαστή ντομάτα του Τάσου Αντωνίου σήμερα!
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 550 θερμίδες
Υλικά

  • 500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
    150 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι 
    2 – 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 
    2 κ.γ μπούκοβο
    Αλάτι
    πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.

    Παράλληλα στραγγίζουμε τις λιαστές ντομάτες και βάζουμε το λάδι τους σε ένα τηγάνι. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τις ντομάτες και το μπούκοβο σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνουμε και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσει το σκόρδο, για άλλα 5 λεπτά (προσοχή να μην μαυρίσει το σκόρδο και πικρίσει). Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά. 

    Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Τέλος, προσθέτουμε τις σοταρισμένες ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Τα σερβίρουμε ζεστά.

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.